Служба «102» повідомляє:

У період із першого по десяте cерпня цього року у місті скоєно вісім крадіжок. Маємо також три сімейні сварки, один випадок вчинення хуліганських дій, дев’ять випадків нанесення громадянам тілесних ушкоджень, одну дорожньо-транспортну пригоду, два випадки пошкодження майна, один побутовий нещасний випадок, по одному факту самовільного зайняття земельної ділянки та зловживання владою, один господарський злочин, дванадцять випадків настання смерті та ще дев’ятнадцять випадків порушення закону, які віднесені до категорії інших злочинів.

У ході проведення операції під умовною назвою «Зброя-вибухівка» в м. Бориславі по вул. Петлюри було виявлено автомобіль марки «VolkswagenTransporter», у салоні якого правоохоронці виявили бензоріз марки «STIHL», що був викрадений восьмого липня по вул. А. Міцкевича в м. Бориславі під час проведення ремонту асфальто-бетонного покриття дороги. Автомобіль, у якому перевозили викрадений у працівників КП «Еко-місто» бензоріз, затримано та доставлено на арешт-майданчик у м. Бориславі по вул. Дрогобицькій, а бензоріз доставлено на зберігання в Бориславський МВ ГУ МВСУ у Львівській області до вирішення питання по суті. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники сектора карного розшуку встановили особу, яка вчинила вищезазначене кримінальне правопорушення. Ним виявився двадцятип’ятирічний мешканець гр. Г., якого було опитано  та відпущено за місцем постійного проживання. За цим фактом у рамках відкритого раніше кримінального провадження проводяться слідчі дії.

Дитячий велосипед у ніч на перше серпня викрали невідомі зловмисники із приміщення гаража гр. С. по вул. Дрогобицькій, а із дитячої каруселі у міському парку культури та відпочинку невідомі злодії викрали електродвигун. За фактами обох крадіжок проводяться оперативно-розшукові заходи.

Факт крадіжки алкогольних напоїв та кондитерських виробів на загальну суму 298 гривень виявили працівники охорони магазину «Рукавичка». Завдяки вміло проведеним оперативно-розшуковим заходам працівники сектора карного розшуку  встановили особу, яка вчинила вищезазначене кримінальне правопорушення. Ним виявився мешканець вул. Коваліва гр. Р. Прицівники міліції опитали та відпустили невдаху-злодія за місцем його проживання. Питання про притягнення відповідальності вирішується.

У ході проведення профілактичних заходів у сфері виявлення незаконних операцій із брухтом металів та виявлення незаконних пунктів прийому металобрухту працівники міліції виявили підпільний пункт прийому металобрухту по вул. Ю. Федьковича, 1. У цьому пункті прийому металобрухту незаконну підприємницьку діяльність із брухтом кольорових та чорного металу здійснював мешканець міста гр. Х. За фактом здійснення підприємницької діяльності без відповідних дозвільних документів відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

У ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання території міста у рамках операції під умовною назвою «Літо-2014»працівниками міліції по вул. В. Великого помітили неповнолітньогомешканця міста гр. В., який тягнув багатожильний телефоний кабель довжиною близько 80 м. Під час опитуванняпрацівники міліції встановили, що цей кабель неповнолітній викрав із діючої телефонної лінії по вул. Дорошенка. Викрадений телефонний кабель працівники міліції вилучили. Неповнолітній опитаний та відпущений за місцемпостійного проживання. За цим фактом проводиться дослідча перевірка. Сума завданих збитків встановлюється.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.