Гинуть наші земляки. Місто вкотре у скорботі

borodjakУ зоні АТО загинув наш краянин Бродяк Степан Миколайович, життя якого тісно пов’язане з нашим містом.

Степан народився в 1985 році, закінчив Ясеницьку середню школу, Бориславське професійно-технічне училище, служив в армії у підрозділах спеціального призначення в Кіровограді, а в серпні 2014 року – мобілізований у 80-ту аеромобільну бригаду. Чоловік був вірним християнином, порядний сім’янином, безмежно любив дітей. Як розповідають рідні, у нього були «золоті руки», добре різьбив і малював, був художньо обдарований. Степан мріяв відремонтувати будинок, але… але не встиг. Поліг 5 вересня на полі бою. Він помер за Україну, за її Незалежність, за наш мир і наш спокій.

Український герой залишив у скорботі двоє діточок – першокласницю Вікторію та синочка Сергійка якому виповнився рочок. Кохану дружину – Мар’яну, зболених батьків – мати Мирославу і батька Миколу, сестру Мар’яну і братів – молодшого Миколку, старшого Романа.

Сьогодні, 11 вересня, доставили домовину з тілом Степана в рідне село. Орієнтовно о 19.00 (11 вересня) відбудеться парастас за упокій душі загиблого, а завтра відбудеться поховання Героя, а 12 вересня о 13.00 відбудеться похорон. Міська громада Борислава попрощається з Героєм в церкві св. Анни, що на Волянці. Просимо мешканців міста прийти висловити жаль з приводу героїчної загибелі вояка Української Армії. Слава Героям, які не шкодують життя за Українську Державу.

 

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.