Шановні краяни!

В День Незалежності планувалося провести благодійний концерт Народного гурту «Бориславські батяри», але у зв’язку з трагічною подією – загибеллю бориславця (Сергія Шевчука) було оголошено траур і в Палаці культури з ініціативи колективу Народного драматичного театру ім. Петра Телюка пройшла вистава «Мати-наймичка», під час якої зібрано пожертви в сумі 745 грн. ГО «Самооборона Борислава» висловлює щиру подяку усім, хто долучився до цього, за активну громадянську позицію.

Нещодавно на свято Успення Пресвятої Богородиці, 28 серпня, в Будинку школяра під час конференції вчителів міста з ініціативи директора Лесі Гриневич та колективу дитячого садка № 16 проведено акцію з продажу солодощів, спечених власноруч. Виручені кошти в сумі 1000 грн. передані нашій громадській організації для воїнів Української армії.

Окремим пунктом нашого звернення хочемо висловити свою громадянську позицію стосовно колишнього мешканця нашого міста Людвіга Тур’яба, який  своїм виступом перед російськими телеканалами старався принизити наших національних героїв, говорив відверту брехню про те, що його дітей утискують в школі, не дають вірити в Бога і жити за християнськими заповідями. Але пан Людвіг забув розповісти в інтерв’ю, що перед тим, як потрапити до Росії він був прихожанином Римо-католицької церкви, з якої вийшов і переметнувся до Російської православної церкви. Зрадив державу, яка його годувала, дала освіту й роботу, соціальні виплати на дітей, житло, безкоштовно, а він його приватизував і тепер хоче продати.

Якщо пан Людвіг не хоче жити серед нащадків Бандери та Шухевича, нехай віддасть свою квартиру будь-якій багатодітній сім’ї біженців, що приїхала зі сходу України.

Шановні краяни, купуючи у Людвіга Тур’яба квартиру ми фінансуємо нашого ворога, адже він ці гроші вивезе в Росію.

На противагу сказаного хочемо навести приклад високого патріотизму і національної свідомості наших дітей, зокрема учня Бориславської державної гімназії Богдана Монастирського, який пожертвував на Українську армію свої заощадження у сумі 1500 грн., хоча на ці гроші він міг би купити собі дорогий телефон.

Особисту подяку від ГО «Самооборона Борислава» хочемо висловити Романові Шмигельському, який купив і передав на потреби Української армії 10 пакетів кровоспинного засобу «ЦЕЛОКС» виробництва США.

На жаль, і не всі дорослі мають такий рівень самосвідомості, чого хочемо побажати деяким депутатам нашої міської ради та псевдоактивістам інших невизначених організацій, які окрім популізму нічого проявити не можуть.

ГО «Самооборона Борислава».

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.