Акція «Комп’ютерного Всесвіту» ВСІМ дуже сподобалась

Sister0Гриньків Людмила
Якось тиждень тому, допомагаючи колезі по роботі, в інтернеті ми підібрали «фото-робот» для його нового телефону, що він збирався придбати. Він мав мати, як мінімум 4-х дюймовий екран, память від 4-х Гіг та дві СІМки.
Звичайно, що 2000 грн, що він збирався потратити на свою покупку, було дуже мало для купівлі модного і навороченого «гаджету», якими забиті полички магазинів телефонії.

Тому по дорозі від редакції до ТЦ «Місто», що коло базару і де саме розміщений «Комп’ютерний Всесвіт», який і був нашою кінцевою цілью ми зайшли ще в декілька магазинів і спробували щось підібрати колезі. Звичайно, що вибір телефонів за ціною від 2000 грн. і до «нескінченності» – зашкалює. Але здоровий глузд і невеличка сума в кишені, перебороли спокусливі пропозиції торгових експертів трьох магазинів, що потрапили нам по дорозі. Хоча дякуючи їм, ми склали невеличкий список з запропонованого та записали всі ціни.

В магазині нас зустріли радо. З «шефовою», пані Галинкою,  ми перед тим встигли познайомитись в самій редакції, коли вона давала оголошення в нашій газеті про весняну АКЦІЮ мережі «Комп’ютерний Всесвіт», якою до речі, ми саме й хотіли скористатися. Показавши список підібраних телефонів консультанту магазину, були приємно здивовані, що він напам’ять володіє інформацією майже по всім моделям, що були в ньому. На хвильку задумавшись, він підібрав нам саме те що було потрібно – ДВА ядра і навіть більший екран, ніж ми розраховували і що приємно – Самсунг, бренд який говорить сам за себе. Та тільки от 4 Гб внутрішньої пам’яті  – трохи малувато !!! Але цю невеличку «проблемку» нам вдалося вирішити завдяки вищезгаданій акції та додаткової карточки SD, що була подарована магазином по акції.

На цьому можна було б і закінчити хвалебні тиради, але підсумком всього є тільки одне – людина вибрала те, що хотіла та й ціною  задоволенна більше, а ніж достатньо, бо та сама модель на «хваленій» Розетці, хоч трохи і дешевша, але з карточкою, що була люб’язно подарована, була б дорожчою і це навіть не враховуючи пересилку. Так що ми отримали лише один позитив від покупки та спілкування з працівниками «Комп’ютерного Всесвіту» та ще плюс офіційну гарантію на телефон, яку доречі більшість магазинів не надають.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

2 коментарів до нотатки “Акція «Комп’ютерного Всесвіту» ВСІМ дуже сподобалась”

  1. маряна коментує:

    це правда,в компютерному світі працюють професіонали своєї справи,мало робити свою роботу її треба ще любити, так як любить її Галина, вона нею живе,

    Відповіcти
  2. Христина коментує:

    Доброго дня.
    Магазин дорожезний і ціни для бідних людей нереальні!!!!!!!!!!!!!!
    В китайців можна замовити і телефон і планшет і в 2 рази дешевший. Гарантія 6міс, і якщо телефон чи планшет приходить із недоліками, то можна ще й 50%вартості від китайців відбити!!!!!!!!!!!
    Кому цікаво, сайт напишу!!!!!!!!!!!! Не ведітся на лохотрон (гарантія 12міс.), всеодно при поломці телефона Вам ніхто нічим не допоможе!!!

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.