З Божою допомогою у зону АТО

ВІДЕО посвячення автомобілів!

Сьогодні, 19 березня, у храмі Святої Анни відбулося освячення автомобілів, які відправилися у зону антитерористичної операції.
Чин освячення цих автомобілів звершив отець Роман Василів. Настоятель храму Святої Анни помолився за всіх військових та за волонтерів, благословив та подякував їм за готовність захищати свою землю: “Сьогодні ми освятили ці автомобілі для того, щоб вони поїхали у зону АТО, щоб на них могли пересуватися наші військові. Ми бачимо, яка ситуація в державі. Держава не може справлятися зі своїми обов`язками, тому народ повинен подбати про свою армію, бо як не подбаємо за свою армію ми, то нам не буде виправдання. Ми мусимо подбати за наших воїнів, щоб вони захистили і нашу землю, і наших людей, і територіальну цілісність нашої держави. Сьогодні я бажаю Господнього благословення всім тим, хто долучився до купівлі цих автомобілів, вашим сім`ям та вашим родинам. Хай Господь благословить наше військо, тих військових, які чекають, коли нарешті повернуться додому та благословить працю і здобутки тих, хто всіма силами підтримує нашу армію”.

Що ще везуть у зону бойових дій, розповів Микола Когут: “Веземо автомобілі, придбані за кошти волонтерської групи “Совість”, наших активістів, формування “Борітеся  – поборете!”, організації “Антикорупційно-люстраційний комітет”. Долучилися всі небайдужі громадяни. Окрім автомобілів веземо форми, берци, засоби зв`язку, оптику, ліхтарі, маскувальні сітки. Також і продукти, серед яких випічка, солодощі, хліб, вода і навіть вареники. Все, що веземо завжди, все, що можемо, веземо і тепер”.

То ж будемо надіятися, що і допомога, до якої долучилися небайдужі мешканці, волонтерські та громадські організації, діти, які працювали над виготовленням маскувальних сіток, і молитва, і Боже благословення із святою водою допоможуть нашим воїнам перемогти ворога, а волонтерам щасливо повернутися додому.

Ірина ГЕРЯК

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “З Божою допомогою у зону АТО”

  1. Бориславець коментує:

    І кіко отець-бізнесмен взяв за таку церемонію ?

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.