Великдень для воїнів

У неділю, 12 квітня, вся християнська родина зустрічатиме одне з найбільших та найрадісніших свят – Воскресіння Христове. Для багатьох Великодні свята – це можливість зійтися за великим, святковим, родинним столом. Та цього року вимушена війна на сході нашої країни змінила людські сподівання. Адже в багатьох родинах за столом не вистачатиме батька, чоловіка чи брата. А вони, наші воїни, які захищають територіальну цілісність нашої країни від лютого ворога, зустрінуть це світле радісне свято не під музику великодніх дзвонів, а під свист куль.
А щоб вони хоч трішки відчули той радісний аромат свята, у вівторок, 7 квітня, до них відправили вантаж з продуктами та іншими необхідними речами. До пакування пасхальних подарунків для воїнів долучилися учні ЗОШ № 4 та всі небайдужі громадяни. А везли для них все, що тільки можна: запашні паски, м’ясні вироби, солодощі, печиво, чай, каву, домашній сир, яйця, масло, домашню консервацію, воду. Окрім продуктів харчування, для наших бійців повезли форму, берци, сигарети та багато інших необхідних для них речей. Також наші волонтери відвідають на сході нашої країни один із сиротинців, куди також відвезуть деякі речі та продукти харчування.
Хочемо подякувати всім небайдужим бориславцям, які допомагають продуктами, речами, грошима, а також побажати щасливої дороги Миколі та Олегові Когутам, які уже вкотре доставляють допомогу у місця бойових дій.
Ірина ГЕРЯК

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.