Відпочили у Карпатах

В рамках співпраці з громадською організацією «Розвиток Громади» та однойменним благодійним фондом було організовано відпочинок у пізнавально-розважальному таборі в курортному місті Славське для наймолодших в родинах тих, хто зараз захищає мир та добробут в наших оселях. В рамках цього благодійного проекту було залучено 33 дитини з Львівщини, з них – 5 дітей з м. Борислава. Юні таборинята встигли відсвяткувати Івана Купала, побували на дитячій «американській» вечірці, відчули себе справжніми піратами в тематичному квесті й підкорили гору Погар. Крім того, кожного дня діти вивчали англійську мову та психологію. Для них було організовано вечір у грецькому стилі та конкурс талантів.
Учасники табору в захваті від ініціативи ГО «Розвиток Громади». Батьки задоволені тим, як діти провели час у таборі, а також наголосили на тому, наскільки важко зараз відправити дитину на відпочинок й одноголосно висловилися щодо важливості проведення табору.
Бориславський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру подяку організаторам – благодійному фонду та громадській організації «Розвиток Громади», особисто голові благодійного фонду «Розвиток Громади» Соломії Старосольській за таку можливість відправити дітей з сімей військовослужбовців м. Борислава на відпочинок.
Окрім того, зазначаємо, що міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться відвідування сімей демобілізованих учасників антитерористичної операції, складаються оцінки потреб у соціальних послугах та у вирішенні соціальних питань залежно від характеру. Для отримання необхідної допомоги звертайтесь за адресою: м. Борислав, вул. Грушевського, 7, тел. 4-27-07.
В. ПЛОСКОДНЯК,
директор міського Центру соціальних служб для сім’ї,
дітей та молоді

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.