СБУ у Львівській області приборкала шпигунські амбіції військовослужбовця ЗСУ

СБУ попередила у Львівській області три випадки шпигунства на користь Російської Федерації, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Зокрема, за словами начальника управління СБУ у Львівській області Віктора Андрейчука, в серпні поточного року СБУ попередила в регіоні три випадки розвідувально-підривної діяльності на користь РФ: “Мова йде про роботу на користь спецслужб Росії”, – уточнив він.
В обласному СБУ зазначили, що в одному випадку йдеться про військовослужбовця, звільненого з полону бойовиків: “Якщо говорити про громадян України, то існують складності з тими, кого звільнили з полону… коли люди були завербовані ФСБ Росії, перебуваючи в полоні, у тому числі і львів’яни”, – сказав він.
Андрійчук зазначив, що відкриті кримінальні провадження за статтею “державна зрада”. У той же час, він не повідомив про те, чи є затримані за цим провадженням, посилаючись на таємницю слідства.
Раніше повідомлялося, що в Чернівецькій області СБУ викрила два підпільних цехи з переробки нафти на території Лопушнянського газового родовища.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.