В БОРИСЛАВІ ПРОЙДЕ ПЕРШИЙ ФЕСТИВАЛЬ ВИСТАВ

В Бориславі вперше пройде Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Бориславський фестиваль вистав». Організаторами цього фестивалю є головний режисер аматорського театру «Наш» м. Києва, наш краянин Назар Панів та Бориславська міська громадська організація «Цвіт нації» при підтримці відділу гуманітарної політики Бориславської міської ради. Основною метою театрального фестивалю є популяризація театру, підтримка та розвиток театрального мистецтва на місцевому рівні.

Пройде конкурс вже незабаром, з 15-го по 18-те грудня цього року, в міському Палаці культури. Спочатку відбудеться відбірковий тур, де відзначатимуть кращих претендентів на участь у півфіналі. Потім, впродовж двох днів актори демонструватимуть конкурсному журі всю свою акторську майстерність та артистизм. Загалом, кожен із театральних колективів поставить, як мінімум, дві вистави. А вже в п’ятницю, 18 грудня, відбудеться гала-концерт та нагородження театралів у різних номінаціях. Переможці конкурсу будуть нагородженні дипломами учасників, кубками та призами від спонсорів.
Як повідомив нам головний організатор фестивалю Назар Панів, участь в конкурсі вже зголосилися взяти такі колективи як Бориславський народний театр для дітей та юнацтва ім. П. Телюка, Київський аматорський театр «Наш», Дрогобицький молодіжний театр «Альтер», також два театральні колективи з м. Києва, один зі Львова та один із Івано-Франківська. Організатори театрального конкурсу сподіваються, що даний захід пройде на належному рівні і буде проводитися в Бориславі щорічно, задля культурного і духовного збагачення міста.
Леся КУЗНЯК-
ТОПОРОВИЧ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.