Спортивне свято «Королі жиму»

королі жиму 2016

26 червня в нашому місті проводилось щорічне свято «КОРОЛІ ЖИМУ» присвячене Дню Молоді та 20-й річниці Конституції України. 10 років назад ці змагання започаткував Михайло Гопшта. Змагання проводили відділ гуманітарної політики Бориславської міської ради та ФСТ «Україна».
Змагання проходили на площі І. Франка. Відкрили змагання Михайло Гопшта та Володимир Рахель. Близько 25 учасників виявили бажання позмагатись, із них 19 дітей.
У категорії до 43 кг переможцем став Олег Гічва,наймолодший учасник наших змагань, його результат 47,5 кг, а власна вага Олега 38 кг, у категорії до 59 кг перше місце посів Ігор Луців з результатом 110 кг, вихованець ДЮСШ «Атлант», у категорії до 66 кг перше місце за Андрієм Журавчаком з результатом 112,5, ДЮСШ «Атлант», у категорії 74 кг перше місце виборов Віктор Нестеренко з результатом 115 кг – ДЮСШ «Атлант», у категорії 83 кг золото виборов Роман Войтович з результатом 137,5 кг ДЮСШ «Атлант» .
Серед дорослих теж точилась запекла боротьба. У категорії до 74 кг перше місце виборов Олег Фенувка з результатом 140 кг, ФСТ «Україна», у категорії 83 кг перше місце зайняв Назар Гриняк з результатом 172,5 кг Клуб «Самурай», у категорії понад 83 кг чемпіоном став Володимир Гопшта з результатом 170 кг, ФСТ «Україна» і «Королем жиму – 2016» став Гриняк Назар вигравши в попереднього короля жиму Володимира Гопшти 2,5 кг.
Переможці у вагових категоріях відзначені пам’ятними медалями організаторів змагань, призери – грамотами та пам’ятними вимпелами, а «Король жиму» – красенем кубком.
Сергій ГЕПАЛОВ

королі жиму 2016

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.