Ігор МИХАЙЛИШИН: «Сьогодні нафтовики Борислава продовжують працю наших дідів та прадідів. Тому відповідальні за його долю перед майбутніми поколіннями українців»

Традиційно у другу неділю вересня Борислав відзначатиме разом з усією Україною День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Це свято всіх, хто пов’язав свою долю з нелегкою професією геологів, буровиків, розробників, будівельників, транспортників, технологів і безліччю інших нафто-газових спеціальностей.
Для нашого міста День нафтовика – свято особливе, адже Борислав залишається єдиним на планеті містом, яке у буквальному розумінні слова виросло на нафто-газовому родовищі. Відтак професія нафтовика у нашому місті є найбільш шанованою, а НГВУ «Бориславнафтогаз» є основним бюджетоформуючим підприємством міста.
День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості у Бориславі святкувався разом із Днем міста. І хоч цього року святкові заходи, приурочені до Дня міста Борислава, перенесли на наступну неділю, працівники нафтогазовидобувного управління професійне свято відзначатимуть. Зрозуміло, що з огляду на відзначення церквою Усікновення глави пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана, гучних заходів не буде. У п’ятницю у міському Палаці культури відбудуться урочистості, де нафтовики традиційно пошанують кращих працівників та окреслять шляхи розвитку на найближче майбутнє. Напередодні професійного свята працівників нафтової промисловості ми вирішили поставити декілька запитань начальникові НГВУ «Бориславнафтогаз» Ігорю Михайлишину.

Розмову записав
Василь ГРИЩУК

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №70 від 9 вересня 2016 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.