«КАНАЛІЗАЦІЙНІ МЕТАЛІСТИ»

Цього літа КП «Бориславводоканал» стикнувся з проблемою каналізування на вул. Сосюри та вул. Симоненка. Загальносплавний колектор діаметром 700 мм з мікрорайону В. Великого та інших вулиць, який проходить по вул. Сосюри, був забитий на проміжку 600 метрів, а по вул. Симоненка – на 200 м. Проблема була настільки серйозна, що прийшлося залучати фірму з Києва, яка задіяла спецтехніку аж із Житомира. У деяких місцях довелося також розкопувати та розрізати колектор.
У зв’язку з важким фінансовим станом КП «Бориславводоканал», на виконання таких робіт з бюджету міста планується виділити близько двісті тисяч гривень. При очистці каналізаційного колектора працівники витягували гори сміття. Фахівці підприємства зазначають, що через регулярні крадіжки люків, каналізаційні колодязі доступні для несанкціонованого скидання сміття. В результаті ми стикаємося з ситуацією, коли каналізаційні колектори перетворюються на сміттєпровода. Деякі люди скидають в каналізацію все, що їм заманеться – від сміття до різного непотребу і, звісно, через це забивається каналізація. Відсутність люка також надзвичайно небезпечна для пішоходів та автомобілістів. До того ж, своїми цинічними діями зловмисники створюють проблеми для міста з відновлення вкрадених металевих елементів. Відновити відсутню кришку люка потребує певних фінансових затрат – більше двох тисяч гривень.

Руслан ЗЕЛІНСЬКИЙ,
голова депутатської комісії з питань управління комунальною власністю, торговельного, побутового обслуговування, громадського харчування, зовнішньо-економічної діяльності

Більше читайте в нашій газеті “Нафтовик Борислава” №71 від 14 вересня 2016 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.