Ми віримо Івану Піляку

004

Ми, мешканці вул. Промислової смт. Східниці Львівської області, звертаємось в редакцію «Нафтовика Борислава» з проханням опублікувати наш лист на захист честі і гідності Східницького голови пана Івана Євгеновича Піляка. Нам соромно читати і слухати неправдиву інформацію про життя і діяльність нашого селищного голови. Постійно на людину психологічно тиснуть, пишучи в різних часописах, яких офіційно не існує, бо не точно вказано хто пише, і де видавництво тих часописів. Тим більше, що розносять ці газети, а саме «Антикорупційний вісник», в нічний час, часто підкидуючи цю інформацію під двері у під’їздах чи в магазинах.
Ми пишемо цей лист в захист нашого Івана Євгеновича. Скільки зроблено, скільки наплановано!
Наприклад, по вул. Промисловій, відремонтовано сім комунальних будинків, якими до цього часу ніхто не цікавився.
В належному стані дорога, освітлення. Побудований новий корпус дитячого садочку, якого, мабуть, немає в Львівській області. Відремонтована школа, відкритий парк-відпочинку імені цілителя джерел святого Пантелеймона.
Хочемо відзначити, що при зустрічах з жителями селища голова постійно ввічливо себе поводить, кожного, як батько, вислухає, допоможе. Це – Людина слова, діла. Це – сучасний керівник, який хоче покращення стану справ в селищі. Вся його команда діє в унісон, на належному рівні.
Дописуємо, що Східницький голова будує новий корпус для пункту «Екстренної медичної допомоги». До недавного часу приміщення «швидкої» мало жалюгідний вигляд, ніяких умов праці для медиків і надання послуг хворим.
Писати можна багато, але правда є правда… Не можна стільки бруду лити на людину. Християни не повинні так себе поводити, не можна використовувати імена пророків, апостолів до повсякденних життєвих ситуацій.
Іван Євгенович, ми Вас поважаємо і просимо тих «опозиціонерів-недругів» схаменутися, бо Бог все бачить і все чує. І треба знати, хто риє яму під кимось – сам туди впаде.
Нам навіть не хочеться читати ту брехню, ті наклепи, але є в усьому межа і ми хочемо заступитися за нашого керівника селища.
Пишемо і хвилюємось, і знову пригадуємо добрі справи голови. Бо їх так багато…
Ще одна – прокладається дорога до джерела № 357 через парк ім. св. Пантелеймона.
Східниця змінилась, розквітла, стала чепурною … Відпочиваючі у захопленні від вигляду селища…
Дякувати лише Богові і жити, жити і радіти , а не дратувати «півсвіту».
Ганьба таким людям!!!
Під цією інформацією відповідально підписуються мешканці вул. Промислової смт. Східниці.

P.S. Іван Євгенович, ми з Вами! Міцного Вам здоров’я! Великої Вам витримки! Дяка Вам за Вас і Ваші справи.

Підписи: Баран Г. М., Баран Т. Я., Павлишин Т. І., Сторонський О. Б., Сторонська А. М. Всього 104 підписи.

************

Ми, працівники культури (НД «Просвіта» та Східницької селищної бібліотеки) рішуче не погоджуємося з усім написаним в «Антикорупційному віснику» № 51 від 12. 08. 2016 р. Більше того, ми обурені такими брудними і несправедливими зауваженнями на адресу селищного голови Івана Піляка.
Ніхто, як ми не знає, скільки ентузіазму, цікавих ініціатив, праці та коштів вкладено ним у розвиток культури – він є ініціатором багатьох починань у житті селища, зокрема, культурному.
За час головування Івана Євгеновича відремонтовано і облаштовано глядацький зал Народного Дому «Просвіта», закуплено нові крісла, також дорогу музичну апаратуру, поліпшено можливості культурного розвитку у зв’язку з відкриттям амфітеатру, можливості культурних зв’язків міжнародного рівня (поїздки культурного обміну в Польщу та Латвію) та багато іншого.
Щорічне щедре фінансування бібліотеки дозволило сформувати багатий і якісний книжковий фонд – мало яка бібліотека могла купити стільки літератури.
Чимало коштів виділялось і на періодику та інші господарські потреби – і це в роки кризи. Ми маємо можливість повноцінно та якісно обслуговувати наших читачів з усієї України та поза її межами. Яка сказано, великою мірою завдяки Івану Євгеновичу.
Хотілося б спитати вельмишановних авторів, «борців» за справедливість: скільки доброго вони самі зробили для своїх співгромадян, щоб так дозволити собі лити стільки бруду – чи не шукають вони скалку в чужому оці, не бачачи колоду в своєму?!.

Л. ЖУРАВЧАК, С. ЛАВРІВ, Н. ХАЙНАЦЬКА, О. СТЕМПІЦЬКА, Г. МІЛЬКО, О. ГАВАК.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

5 коментарів до нотатки “Ми віримо Івану Піляку”

  1. Юрій Негребінчик коментує:

    Я мешканець смт Східниця цілком підримую дані звернення а також пропоную збирати вище вказаний провокаційний часопис а іменно “Антикорупційний вісник” і розміщати його в громадських туалетах.Впевнений що там його істинне місце,і іменно там він буде використвний за призначенням.Не виключаю ймовірності що саме ті процеси які відбуваються у вбиральнях Східниці являються для авторів і замовників найвищою оцінкою іхньоі ганебноі творчості.

    • Роман коментує:

      Пане Юрій, процитую слова когось ( не згадаю вже точно кого ) з класиків : ” Не кидайте бісер перед свинями… “. Скільки добра людям не зроби, їх це ще більше дратує!

      Відповіcти
  2. Тарас Кучма (@HOLKA) коментує:

    А ми Дрогобичани маємо всьо в сраці! Слава Україні!

    Відповіcти
    • Роман коментує:

      А ви, дрогобиччани, майте все де собі хочете,в любих місцях свого тіла! А чого Вас до Східницького сайту попхало, ото питання?

      Відповіcти
    • Юрій Негребінчик коментує:

      В принципі, справа суто особиста куда і що пхати.Мабуть за всіх не варто виступати.Дрогобич не Амстердам.

      Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.