Вшанували людей похилого віку

img_5125

Першого жовтня в усьому світі відзначається День людей похилого віку проголошений Генеральною асамблеєю ООН. А в нашому місті уже ввійшло в традицію його святкування. Так у четвер 29 вересня 2016 р. у приміщенні Благодійного фонду «Карітас» було відзначено Міжнародний день людей похилого віку. Запрошених на святкуванні було стільки, скільки могло вміститися у залі цієї благодійної структури. Воно і не дивно, адже у нас, на Західній Україні, ще залишилися давні традиції пошанування своїх батьків, своїх бабусь і дідусів. А там де шанують традиційні цінності, там шанують і цінності держави України.
Перед концертом всі присутні були запрошені на смачний святковий обід, який приготували працівники «Карітасу» завдяки постійним спонсорам В. Голобутовському та І. Михацю.
Благословляючи цей захід і присутніх на ньому, з теплими словами привітання й побажання звернувся директор Благодійного фонду «Карітас» о. Петро Підлубний. Виконавчу владу Борислава представляла на святі заступник міського голови Роксоляна Гарасимів, яка привітала людей поважного віку з їхнім святом, побажала їм міцного здоров’я, радості, добра й усіх гараздів на довгі й щасливі роки.
Концерт відбувся під керівництвом вчителя Бориславської державної гімназії Галини Дрогобицької. Ведучими концерту були учні гімназії Катерина Борисенко, Іван Підлубний, Анна Дашкевич та Тарас Бориславський. Протягом години прозвучали пісні та вірші, присвячені батькам бабусям та дідусям, були й хореографічні номери. Чарнош Надія та Виджак Андрій прочитали молитву за батьків. Особливо тепло сприймали присутні виступи Тамари Гащук з піснею «Чорнобривці», Гамівки Володимира, Гаврилів Терези, Ольги Панченко, Віталія Сушко, Оксани Якубів, Катерини Войтович, Софії Підлубної, Софії Кудрич.
«Ми хочемо, щоб у вас не лише сьогодні, а й завжди був хороший настрій. Щоб кожен день додав бадьорості, щоб сонячне проміння зігрівало серця, а наші слова подяки возвеличували» – такими словами-побажаннями завершили ведучі святковий концерт.
Захід завершився словами подяки директора територіального центру Наталії Штереб, яка висловила теплі щирі слова вдячності за співпрацю і підтримку у всіх добрих справах директору Благодійного фонду «Карітас» о. Петру Підлубному, та особлива вдяка постійним благодійникам приватним підприємцям Володимиру Голобутовському та Ігорю Михацю.

Микола ВАСИЛИШИН,
мешканець Борислава

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.