ЗВІТ ДЕПУТАТА БОРИСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ СЬОМОГО ДЕМОКРАТИЧНОГО СКЛИКАННЯ БІГЕЯ АНДРІЯ БОГДАНОВИЧА ЗА МИНУЛИЙ РІК

Перш за все, хочу подякувати громаді мікрорайону Тустановичі за те, що довірила мені представляти її в міській раді в такий важкий період для нашої держави.
Коротко про себе. Народився в 1976 році в м. Бориславі, закінчив Бориславську ЗОШ № 5, потім навчався в Кременецькому лісотехнічному технікумі. Далі – півтора року армійської служби в Дніпропетровську. Демобілізувався. На подальше навчання не було коштів, а робота в той час не оплачувалась. То ж з осені 1997 по зиму 2011 року проживав і працював в Чехії.
Одружений, маю трьох синочків, учасник бойових дій, один із засновників ГО «ПАТРІОТИ ОСА» (організація службовців АТО). Був запрошений Радикальною партією стати кандидатом в депутати Дрогобицької районної ради. Спочатку відмовився. Але після зборів у Всеукраїнському об’єднанні учасників АТО, погодився стати кандидатом у депутати міської ради Бориславі.
Тепер щодо власне моєї депутатської роботи. Вона не оплачується, займає увесь час. Відповідальність перед громадою спонукає до виважених і агресивних дій. Найбільш продуктивна депутатська робота ведеться в депутатських комісіях, в трьох з яких, я є постійним членом. В комісіях із земельних питань, бюджетній, житлово-комунальній; а також тимчасових комісіях з невідкладних питань міста. Найбільшим своїм депутатським досягненням вважаю те, що ми не допустили рейдерського захоплення водоканалу, а також багато зробили для відновлення подачі води в місто. Це результати роботи у складі робочої комісії з питань житлово-комунального господарства, де працював спільно з депутатами Ігорем Тарновецьким та Русланом Зелінським. Я був одним з ініціаторів пропозиції щодо відновленні розміщення контейнерів для пластикових пляшок, очищення русел річок від сміття, налагодження вчасного вивозу побутового сміття,заміни непридатних контейнерів. Ще одна з втілених у життя моїх пропозицій: створення комунального підприємства «МУНІЦИПАЛЬНА ВАРТА» з учасників бойових дій для забезпечення охорони комунального майна і профілактики адміністративних правопорушень в адміністративних межах бориславської громади Також багато роблю для захисту першочергових інтересів демобілізованих воїнів та їх сімей, – і як депутат, і як громадський діяч. Сприяю затвердженню військово-патріотичної програми підготовки молоді. В складі групи депутатів мікрорайону Тустановичі домоглися виділення коштів на проект водовідведення в обхід Тустановицького озера. За моєю ініціативою були замінені проблемні ділянки водопроводів по вулиці Тустановицькій. За зверненнями громадян щодо матеріальної підтримки, були складені акти обстеження і надано таку допомогу. Всі засідання міської ради відвідую; як член депутатської комісій стараюся працювати а повну силу, якщо й був відсутній на деяких із засідань, то з поважних причин. Зараз плануємо відкрити постійну приймальну в будинку «Просвіти», що на Тустановичах. Приймальний день буде в неділю, з першої до четвертої години. Прийом мешканців розпочнемо відразу після завершення ремонту кімнати. Але вже зараз, якщо є якісь проблеми, що зможу допомогти у їх вирішенні як депутат міськради, звертайтеся на мій мобільний номер: 098 340 9 340.

З повагою – депутат Бориславської міської ради
Андрій БІГЕЙ.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.