У Бориславі відкрили новий супермаркет «АТБ»

Минулого тижня у нашому місті відбулось довгоочікуване відкриття нового супермаркету АТБ, який тепер знаходиться у приміщенні торгового центру «Місто» біля Алеї Слави на вулиці Весняній.
28 січня о 10.00 відбулося урочисте відкриття нового магазину, де гарний настрій всім гостям подарував веселий ведучий. Він проводив розважальну програму, а першим 100 покупцям, які зробили покупку в день відкриття на 100 грн і більше одним чеком, торгова мережа вручила подарунки – продуктові набори від АТБ.
Компанія «АТБ» була заснована ще в 1993 році, коли магазини фірми «Агротехбізнес» поклали початок становленню мережі «АТБ». Вже в 2000-х роках мережа «АТБ» вперше в Україні впроваджує нову систему самообслуговування у форматі «дискаунтер». Дискаунтер – це магазин з широким асортиментом товарів за оптовими цінами. Асортимент магазинів складається більш ніж 3500 товарів, з яких більше 800 – це власні торгові марки «АТБ». У поєднанні зі зручним розташуванням і високою якістю продукції, такий формат максимально відповідає пріоритетам споживачів.
На сьогодні мережа дискаунтерів «АТБ» є найбільшою роздрібною мережею в Україні і налічує понад 800 магазинів, які розташовані більш ніж в 213 населених пунктах 17 областей України, де щодня покупки здійснюють понад 2 млн. українців.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.