ВАРВАРСТВО

Саме такої оцінки заслуговує вчинок тих невігласів, що був вчинений на вході в приміщення храму Української Автокефальної Православної Церкви. Вони облили стіну на вході в Церкву продуктами переробки нафти і роблять це вже не вперше. Крім того, щоби не було чути звуку церковних дзвонів вони в середину їх залили «пінку» якою заливають щілини при установці вікон або дверей.
Хто намовив цих покидьків робити таку наругу? Невже це можна оцінити як боротьбу з цією Церквою? Ні і ще раз ні. Від таких дій авторитет цієї Церкви буде ще вищий і це стане відомо уже найближчим часом.
Кожна людина має право відвідувати той храм, який для неї є зручнішим. У своєму недільному казанні священик Церкви отець Юрій Баса закликав своїх парафіян не проклинати цих негідників, а молитись за них. З позиції християнської церкви це справедливо, але з моральної точки зору це далеко не так. З часом ці молоді люди (а ми переконані, що це так), а також організатори таких дій зрозуміють свою помилку і покаються в цьому. Церква у своїх стінах чекає їх з цим покаянням. А ми запрошуємо мешканців нашого міста відвідати територію Церкви, подивитись й оцінити цей варварський вчинок.

Парафіяни храму Усічення голови Іоана Хрестителя (УАПЦ)

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “ВАРВАРСТВО”

  1. Зенон коментує:

    Панове з редакції, а фото яке?

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.