27 БЕРЕЗНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТЕАТРУ

008

З Міжнародним днем театру сердечно вітаю від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто творчий колектив народного самодіяльного театру для дітей та юнацтва ім. Петра Телюка, аматорів та шанувальників театрального мистецтва. Ваше життя нерозривно пов’язане з мистецтвом, хто силою свого таланту розкриває в людях їхні найкращі якості, вчить вічним істинам добра і краси. Бо бути актором – поклик, це стан душі, це особливе світосприйняття, вміння відчувати та передавати емоції іншим через погляд, міміку, рух… Яскравими сценічними виступами, творчістю ви примножуєте мистецьку славу міста та гармонійно доповнюєте і розвиваєте культурні надбання краю.
Наш національний театр – це справжнє багатство, це неповторне обличчя української духовності. Водночас театральне мистецтво є своєрідним дзеркалом, у якому відображаються характерні особливості життя суспільства, його прагнення, духовний та інтелектуальний потенціал, негативні й позитивні тенденції його розвитку.
Високо цінуючи ваш талант і самовіддану працю на ниві театрального мистецтва, значний внесок у зміцнення духовності українського народу, напередодні професійного свята бажаю усім вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, любові, добра, достатку, радості на повсякчас, невичерпного натхнення та наснаги для нових творчих злетів в ім’я збагачення національної скарбниці сценічного мистецтва, а також для гідного продовження традицій своїх видатних попередників. Хай сумлінне служіння мистецтву і рідному народу буде й надалі для вас джерелом високого натхнення і нових творчих досягнень. Творчих вам злетів, аншлагів, вдячних глядачів та Господнього благословення.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.