Срібна призерка – Андріана Літинська

Картинки по запросу вільна боротьба жінкиБориславка Андріана Літинська здобула срібну нагороду на юніорському чемпіонаті України з вільної боротьби, який відбувся нещодавно в м. Івано-Франківську на базі легкоатлетичного манежу Івано-Франківського коледжу фізичної культури та спорту.
У півфіналі юніорського чемпіонату України Андріана, поступаючись на початку першої половини сутички з рахунком 2 : 0, зуміла переламати хід гри і перемогла більш впевнено з рахунком 8 : 2 представницю Львівського училища фізичної культури кандидата у майстри спорту України Катерину Челенко. Але у фіналі змагань вона поступилася більш титулованій спортсменці зі Львова майстру спорту міжнародного класу, неодноразовій переможниці юніорських чемпіонатів Світу та Європи Оксані Лівач з міста Долини.
Тож вітаємо нашу Андріану з вдалим виступом на юніорському чемпіонаті – срібною нагородою у ваговій категорії до 48 кг. А ще хочу згадат, що наша бориславка цього року також здобула бронзову нагороду на Національному Кубку України в м. Броварах серед жінок.

П. БІЛАС,
заслужений тренер України
Л. ГНАТИШИН,
тренер з вільної боротьби дзюдо

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.