Вітаємо з Днем народження Олега Хемича!

У ці, по літньому, теплі весняні дні відзначив свій золотий ювілей від Дня народження директор Бориславського медичного коледжу
Олег Ярославович ХЕМИЧ
У 1995 році він закінчив Львівський ордена Дружби народів державний медичний інститут, педіатричний факультет, лікар-педіатр.
З 2003 року Олег Ярославович працює в коледжі викладачем медсестринства в педіатрії, а також працював за сумісництвом лікарем медицини невідкладних станів вищої атестаційної категорії Дрогобицької станції швидкої медичної допомоги. А з 26 грудня 2014 року колектив довірив йому очолювати медичний коледж.
Він – керівник нової генерації, який уміє мислити по-державному, не гублячи при цьому високих моральних якостей, інтереси людей ставить понад усе. За час роботи показав себе мудрим керівником, добрим організатором, професійним наставником. Йому присвоєно у 2015 році кваліфікаційну категорію «Спеціаліст вищої категорії».
За висококваліфіковану, грамотну і досконалу роботу Олегу Ярославовичу неодноразово виносились подяки, а також він був нагороджений грамотою Бориславської міської ради, почесною грамотою ГУОЗ ЛОДА, грамотою Львівської обласної ради.
З нагоди ювілею, шановний Олеже Ярославовичу, бажаємо Вам й надалі залишатися таким щирим, добрим, доброзичливим, в міру вимогливим керівником, енергійним та невтомним. Міцного Вам здоров’я, любові, добра, достатку, благополуччя, багато радості і гарних новин на кожен день, успіхів у праці, здійснення мрій та задумів. Нехай Господь Бог поблагословить Ваші наступні літа і воздасть сторицею за всі Ваші добрі діла!
З повагою – колектив викладачів та працівників Бориславського медичного коледжу та профспілкова організація.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.