Поєдинки на татамі

Світлина від Петра Магура.7 травня в нашому місті відбувся Міжобласний турнір, присвячений 40-річчю створення секцій боротьби дзюдо в м. Бориславі. Змагання проходили в ЗОШ № 3. Більше 100 учасників взяли участь у цих змаганнях. Команди з Івано-Франківська, Львова, Ужгорода, Золочева, Ново-Яворівська, Стебника, Трускавця приїхали помірятись силами.
Команда ДЮСШ «Атлант» з дзюдо на цьому турнірі у загальнокомандній першості посіла перше місце. У своїх вагових категоріях перші місця завоювали: Олег Войтович, Сергій та Віталій Пелешок, Олег Модін та його брат Владислав.
У найлегшій ваговій категорії до 18 кг першою стала Аня Фрицька. Другі місця посіли Ілля Бачинський, Юрій Клапач, Максим Сербин, Роман Савчин. Відмінно боролися Антон Мельников, Юрій Фрицький, Богдан Головко, Марія Терлецька та Настя Ільницька. Вперше на змаганнях такого рівня виступали та проявили свої вольові якості Назар Островський та Павло Кригер.
Вітаємо з перемогою команду ДЮСШ «Атлант» та всіх призерів та переможців змагань і бажаємо їм міцного здоров’я та подальших перемог на змаганнях різного рівня.

Василь ШИМЧЕНКО,
тренер ДЮСШ «Атлант»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.