Юлія Тимошенко переконана, що реформи Уряду це наступ на права людей

Картинки по запросу юлія тимошенкоЮлія Тимошенко розкритикувала пенсійну та медичну реформи, проект Трудового кодексу уряду Володимира Гройсмана, а також звинуватила владу в наступі на права людей.
«Сьогодні йде наступ на залишки прав людей. Усе це одна система: пенсійна реформа в лапках, реформа охорони здоров’я в лапках, а також ухвалення та зміни до Трудового кодексу, який позбавляє залишків прав громадян України – людей праці!» – обурено наголосила вона.
Парламентарій пояснила, що під виглядом пенсійної реформи пропонується «скорочувати дефіцит Пенсійного фонду, прикриваючи це речами, які вони мали робити три роки: індексацію пенсій, осучаснення пенсій і скасування податку для працюючих пенсіонерів».
«Вони прикривають цими речами реальне позбавлення пенсіонерів їхніх прав, а саме: на 10 років збільшують страховий стаж до 35 років. Тобто людина, яка пропрацювала менше 35 років, не матиме права отримувати пенсію. Це означатиме, де-факто, підвищення віку виходу людей на пенсію. І влада це протягує під тією індексацією пенсій, яку зобов’язані були робити три роки. Це не просто обман, це цинічний нахабний обман, який треба зупиняти», – підсумувала Юлія Тимошенко.
Окрім цього, лідер «Батьківщини» нагадала, що уряд планує скоротити пільги для всіх категорій людей, які працюють на шкідливому виробництві, для освітян, медиків – «для всіх, хто і так бідує!»

Василь ЧАБАН,
депутат міської ради, голова Бориславської міської організації політичної партії «ВО «Батьківщина»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.