Східниця вітає краян із Днем Конституції України!

Світлина від Петра Магура.Від усієї душі вітаю східничан, гостей курортного селища Східниці, бориславців та мешканців бойківського краю з Днем Конституції України. У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії.
На жаль, зараз ми стикаємося із фактами, коли Основний Закон порушують не лише прості громадяни, а й високі посадовці, наші парламентарі, які часом приймають рішення, що не відповідають нормам Основного Закону і викликають протистояння у суспільстві. Росія на чолі з Путіним розв’язала війну на сході України і хоче роз’єднати територіальну цілісність, але наш народ цього не допустить і я вірю, що наші воїни здобуть перемогу над російським агресором і наша Україна стане квітучою, справжньою європейською країною. Але ми з вами маємо відчути відповідальність за стан справ у рідній країні, яка починається з міста, селища, вулиці, з родини.
Від імені селищної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто бажаю вам міцного здоров’я, любові, добра, достатку, особистого щастя, віри у власні сили, впевненості у завтрашньому дні та усвідомлення захищеності своїх прав, та усього того, що дає нам Конституція України! Господнього Вам благословення!

Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.