На СОК «Нафтовик» почав діяти спортивний майданчик із штучним покриттям

Минулої неділі на території міського стадіону відбулося урочисте відкриття першого у місті спортивного майданчика із штучним покриттям. Спорудження нового сучасного майданчика стало можливим завдяки поєднання зусиль Львівської обласної та Бориславської міської рад, управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, а також багатьох людей, які допомагали головному ініціаторові будівництва цієї спортивної споруди директорові СОК «Нафтовик» Василю Криворучишаку технікою, будматеріалами, а іноді й просто доброю порадою.
Слід відзначити, що відкриття на СОК «Нафтовик» нової сучасної споруди стало для Борислава справжнім святом, яке зібрало на стадіоні не тільки мешканців міста, але й чимало гостей, які приїхали до нашого міста, щоб розділити радість з приводу нових можливостей, які відкриває спортивний майданчик із штучним покриттям для бориславських спортсменів.
В урочистостях з нагоди відкриття нової спортивної споруди взяли начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович, Бориславський міський голова Ігор Яворський, секретар міської ради Юрій Химин, керуючий справами виконкому Ігор Кобилецький та заступник міського голови Богдан Монастирський.
У вступному слові з нагоди відкриття міський голова Борислава Ігор Яворський зазначив, що цей чудовий спортивний майданчик збудовано завдяки дієвої співпраці Бориславської міської ради та Львівської облдержадміністрації та обласної ради і він повинен стати важливим стимулом для розвитку спортивної молоді у нашого місті, адже такого спортивного майданчика у Бориславі ще не було.
Після чину освячення спортивного майданчика, який здійснив священик УГКЦ о. Олег Смерека, випробовувати можливості штучного покриття щойно збудованої спортивної споруди взялися депутати Бориславської та Дрогобицької міських рад, які зійшлися у футбольному дербі відразу після завершення урочистостей.
Та все ж першими випробовувати «штучний» газон нового спортивного майданчика випало на долю молодим футболістам дитячого спортивного клубу «Юність», які, власне, і стали переможцями футбольного турніру, в якому змагалися юні спортсмени із Львова, Самбірського району, та двох футбольних шкіл нашого міста – ДЮСШ та ДСК «Юність».
На жаль, доля не була такою ж прихильною до дорослих бориславських спортсменів, які поступилися дрогобицьким депутатам із рахунком 1 : 2. Проте більшість присутніх на святі бориславців, які активно вболівали за першими футбольними баталіями на штучному газоні, мало цікавив рахунок. Люди щиро тішилися з нагоди, що у нашому місті нарешті з’явилася сучасна спортивна споруда, яка дозволяє займатися ігровими видами спорту не залежно від пори року та примхливої бориславської погоди.

Петро МАГУР

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.