Дзюдо гартує волю і віру в перемогу

16 – 18 жовтня цього року в м. Іршава Закарпатської області пройшов ІІІ Міжнародний турнір з боротьби дзюдо. Тепло привітав учасників змагань Палац культури Іршави. Близько 200 спортсменів взяли участь у цих змаганнях, у тому числі й наша збірна команда КЗ ДЮСШ «Атлант» з дзюдо.
Впевнено з різними красивими кидками закінчував свої поєдинки учень ЗОШ № 3 Сергій Пелешок. Він у категорії 50 кг виборов перше місце. Друге місце в категорії 44 кг посів Олег Сенюта, учень ЗОШ № 4. Хорошу боротьбу показав Олег Модін. Він у своїй ваговій категорії посів третє місце.
Хочеться відзначити також тих борців, які проявили свої вольові якості. Це – Олег Войтович, Владислав Модін, Андрій Кекіс. Вітаємо переможця змагань Сергія Пелешка та призерів Міжнародного турніру і бажаємо їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні та вагомих здобутків у спорті. Дякуємо батькам які всебічно підтримують своїх дітей та слідкують за їхніми виступами.
Запрошуємо діточок від 6 років та старше займатися цим цікавим видом боротьби. Заняття проходять на базі ЗОШ № 3 щоденно з 15.30 у гімнастичному залі.
Василь ШИМЧЕНКО,
тренер КС ДЮСШ «Атлант» з дзюдо.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.