РІШЕННЯ БОРИСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ БОРИСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
від 27 жовтня 2016 року № 404
Про розроблення детального плану території під готельно-розважальний спортивний комплекс на вул. Тустановицькій в районі гірськолижного комплексу «Буковиця» в м. Бориславі
Відповідно до п. 42 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 19, 21, 25, 26, 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», ДБН Б.1.1.14-2012 «Склад та зміст детального плану території», беручи до уваги рішення постійної комісії з питань охорони навколишнього природного середовища, регулювання земельних відносин, будівництва та архітектури від 05. 10. 2016 р. № 46/21, 46/22, розглянувши доповідну записку головного архітектора Т. Баумкетнера від 10. 10. 2016 р. №127 про розроблення детального плану території під готельно-розважальний спортивний комплекс на вул. Тустановицькій в м. Бориславі, міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1.Розробити детальний план території розміщення готельно-розважального спортивного комплексу на вул. Тустановицькій в районі гірськолижного комплексу «Буковиця» в м. Бориславі.
2. Визначити замовником містобудівної документації, зазначеної у п. 1 цього рішення, Бориславську міську раду.
3. Фінансування робіт містобудівної документації здійснити з залученням коштів інших джерел, не заборонених законодавством.
4. Відділу архітектури та містобудування міської ради (Т. Баумкетнер) це рішення оприлюднити у народному часописі «Нафтовик Борислава» та розмістити на офіційному веб-сайті міської ради.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Е. Бриня.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.