Вітаємо з Днем народження Любов Савку!

Під сяючою різдвяною зіркою, у дзвінкості співу щирих колядок вітаємо зі славним ювілеєм, який відзначатиме у ці січневі дні директор Бориславської державної гімназії, вчитель української мови та літератури, неперевершена муза педагогічної освіти, чарівна жінка із сонячною посмішкою і сяючими очима
Любов Іванівну САВКУ
Любов Іванівна – патріотка, яка на генетичному рівні увібрала у себе любов до рідної української землі і величного українського слова. Дочка талановитого поета, лауреата Шевченківської премії, борця за свободу і незалежність нашої держави Івана Гнатюка, Любов Іванівна з раннього дитинства бачила красу рідного краю, голубу блакить галицького неба, відчувала ніжне тремтіння квітів, і звуки, барви ці переливалися в її серці, а потім знаходили відгук у дивовижній країні Літературії.
Закоханість у свій предмет і безмежне бажання передати усім свою захопленість утвердили в її педагогічній практиці оновлені орієнтири сучасної української методики.
Бориславська громада знає Любов Іванівну, як шляхетну, розумну, доброзичливу жінку, зважену і оригінальну. А ще – це жінка-весна, що мудрістю і красою квітне сама й заквітчує усе навколо, це гармонія прекрасного і вічного натхнення та енергії у пошуку Істини та Добра. Тож зичимо, шановна Любове Іванівно, міцного здоров’я, творчого натхнення, любові та усіляких гараздів на довготривалому, сповненому радості та здобутків життєвому шляху!
Хай Ваша думка, праця, слово учителю допомага
У душах учнів сіять знову
Любові зерна і Добра!
Нехай Вам Бог дарує силу
Нести вперед вогонь Знання!
Понад усе любіть Вкраїну
Й уславлюйте її ім’я.

З повагою колектив Бориславської державної гімназії.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.