Чому рубають в нас дерева?

Усім відома істина, що ліс – це легені нашої планети, тому його треба берегти. Для цього у нашій країні створено чимало лісових господарств, працівники яких ретельно доглядають довірені їм лісові насадження. Та з плином часу змінюється все, відповідно і лісникам потрібне навчання для кращого та ефективнішого ведення господарства.
Сьогодні перед лісівниками постає така проблема, як швидка зміна лісового фонду. У горах всихають смеречники, сосни та ясени на рівнинах. Лісівники мають до цього призвичаїтися і обов’язково враховувати такі зміни у веденні лісового господарства. Також щоквартально вносяться зміни у законодавство та створюються нові нормативні акти, які регулюють діяльність лісогосподарських підприємств і це теж немало впливає на їхню діяльність. Щоб впроваджувати ці зміни у своїй роботі і добре здійснювати лісовпорядкування, лісники повинні мати повну інформацію про стан лісового фонду у їхніх лісгоспах, аби успішно проводити заходи із лісовпорядкування. Такі заходи проводяться у кожному лісгоспі що десять років. Підійшла черга на оновлення і для Бориславського лісу.

Як розповів начальник відділу оборонної роботи, цивільного захисту та охорони довкілля Володимир Прідун, на сьогоднішній день в межах міста Борислава є землі лісового фонду площею 235 га. …

Анна САГАН

Більше читайте у нашій газеті “Нафтовик Борислава” № 53 від 7 липня 2017 року.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.