Дещо про унікальність та неповторність нашого міста

Мало хто знає, що близько СТО років тому в Бориславі видобували колосальних 5% світового обсягу нафти!!!

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

1 коментарів до нотатки “Дещо про унікальність та неповторність нашого міста”

  1. олександр коментує:

    Особисто я люблю своє рідне місто тільки в згадках!!! Живу минулими спогадами,бо в той час місто справді виглядало МІСТОМ,а не так ,як тепер-забутим хутором поблизу Дрогобича. Були гарні ,чисті,охайні,заасфальтовані вулиці та тротуари,сквери,фонтани працювали, в прекрасному рукотворному нашими батьками та нами парку було все і для дітей,і для дорослих. Підприємства всі працювали,люди вміли і працювати,і відпочивати.Тоді місто наближалося до 50-тисячника по населенню. А зараз місто стало непридатним для життя(за висновками різних комісій),людей стало разом із Східницею десь під 30-35 тисяч,переважно пенсіонерів,які бавлять своїх внуків,бо їхні діти піднімають економіку і без того розвинутих европейських держав,щоб ті ж батьки та діти не вмерли з голоду в своїй рідній безробітній країні.
    18:05
    На всю потужність працювали міський ПАЛАЦ КУЛЬТУРИ та клуби в мікрорайонах міста,бібліотеки були відвідувані всіма,хто вмів читати. До нас приїздили всі відомі артисти колишнього Союзу.У нас прекрасно працювали ДСШ і спортсекції в кожній школі, в Палаці піонерів записувалися в чергу до гуртків. Я вдячний тим людям,які зберегли фото тих часів та викладають їх на світлинах бориславських груп,щоб нащадки могли просто порівняти те,що було,з тим,що є тепер. Тоді владу поважали,бо влада дбала за народ,за місто,,а не за себе,як тепер.Так,були комуністи,але в ті часи чогось досягнути люди могли тільки ставши комуністами по примусу,а не по переконанню!.
    18:20
    Маю велику надію на те,що з*явиться ,нарешті,в місті молодий ПАТРІОТ -МЕР та ПАТРІОТИ-ДЕПУТАТИ,які прийдуть не докрадати недокрадене,а відроджувати славне місто Борислав,щоб воно почало сміятися не зі своїх злиднів,як у І.Я Франка, та теперішніх злиднів,а сміятися та радіти з достатків, з наявності в людей роботи та гідного заробітку, радіти з того,що після роботи можна помитися у своїй ванні чи під душем,повести дітей в парк на атракціони,пройтися ввечері по освітлених вулицях,відчути себе господарем в своєму місті,а не безробітним бомжем.Я мрію про те,щоб мої згадки про місто минуле стали знову реаліями сучасного Борислава та бориславців!

    Добавить ключевые слова
    Комментировать3
    Поделиться0
    Класс10

    Оксана Мисько
    Вірно сказано.. болить душа…
    Класс! 1

    Галина Свізінська (Пронів)
    Я пам”ятаю ті часи, тому що сама виросла в Бориславі і мама моя працювала директором Будинку культури. Щиро бажаю Бориславу, як і всій Україні відродитися і процвітати!!!(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
    Класс! 2

    Anna Mitsner (Kopatsch)
    (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

    Відповіcти

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.