1 травня – Міжнародний день солідарності трудящих

Шановні бориславці та східничани!
Щиро вітаю вас з Міжнародним днем людей праці, яке ми традиційно будемо відзначати 1 та 2 Травня!

У ці святкові першотравневі дні весна, попри усі труднощі, які сьогодні переживає наш народ, як ніколи, пахне свіжістю, ніжністю, оптимізмом. Вона разом з нами радіє квітучим садам, свіжій зелені посаджених грядок, посмішкам людей. Першотравень завжди був і залишиться світлим і радісним весняним святом, яке несе з собою надію на майбутнє, бажання змінити життя на краще. Цей день однаково люблять усі покоління, і він по праву вважається всенародним. Для людей старших Першотравень, як і раніше, символізує трудову доблесть, а для молоді – животворну силу природи, право на працю, віру в безмежні можливості людини та світле майбутнє.
Це свято трудового люду, яке має найбезпосередніше відношення до нашого славного міста, що впродовж століть було центром галицького робітництва. Саме у Бориславі робітники Західної України вперше зрозуміли силу своєї єдності і зрозуміли, що тільки солідарно можна відстояти своє право на гідні умови праці, тільки спільно можна боротися з тими, хто, наче п’явки, висмоктували кров і життєві соки із робітників, збагачуючись на видобутку нафти й озокериту, залишаючи жебраками справжніх господарів цього краю, простих робітників Борислава, які своєю тяжкою працею примножували мільйонні статки чужинських підприємців. Не втратила на сьогодні актуальність й ідея солідарності, бо тільки об’єднавши свої зусилля наш талановитий і працелюбний народ якнайшвидше досягне щасливого й заможного життя.
Я певен, що наша спільна праця та зусилля спрямовані на добро рідного краю та усієї України, принесе кожному з нас реальну користь і благополуччя, а вічне гасло «Мир! Праця! Травень!» має і сьогодні для нас особливу цінність, є запорукою здійснення намічених планів і успішного розвитку нашого міста, краю та усієї України.
Нехай ці святкові дні дадуть усім новий заряд бадьорості й оптимізму. Від щирого серця бажаю усім вам миру, спокою та злагоди. Нехай Першотравень дарує вам міцне здоров’я, добро, щастя, прекрасний весняний настрій та всесильну любов до життя!

Володимир ФІРМАН,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.