Cердечні вітання від в.о. міського голови м.Борислава Ігоря ЯВОРСЬКОГО з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді!

Шановні бориславці та східничани!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді!

Так уже склалося, що цієї неділі нам випало відзначати одночасно два свята – одне символізує утвердження Української державності, інше є святом молодості, краси, енергії та завзяття!
Є глибоко символічним те, що День Конституції та День молоді ми відзначаємо в найтеплішу червневу пору, коли літо сіє в людських душах надію на добрий та щедрий урожай. Так і наша молода держава разом із розумною, талановитою, красивою та сонячною молоддю дарує нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України.
Ухвалення Основного Закону 28 червня 1996 року Верховною Радою України стало переломним моментом в історії України, яскравим прикладом того, що бурхливі суперечки та протистояння можуть бути подолані порозумінням, усвідомленням відповідальності, бажанням разом будувати незалежну, правову, демократичну державу. Цей день став державним святом.
Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнані найвищою цінністю. Вперше визначені державні механізми, що мають їх гарантувати. Конституція сприяла підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.
Та попри усю урочистість та святковість Дня Української Конституції, не можна оминути увагою ті негативні процеси, що відбуваються сьогодні в Україні. Але, незважаючи на труднощі, ми маємо унікальний шанс реалізувати в нашому житті благородні ідеали людської гідності, справедливості, свободи і демократії, закладені в Конституцію України, і ми його використаємо.
Вітаючи вас, шановні бориславці та східничани, з подвійним святом – Днем Конституції України та Днем молоді, щиро бажаю вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави. Добра вам і щастя, міцного здоров’я. Нехай завжди на життєвих дорогах вас супроводжують наснага, перспектива та удача. Щиро бажаю вам світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх мрій та планів. Вірте в свої сили! Творіть! Памятайте: молодість – не вік, а стан душі. Залишайтесь завжди молодими та успішними! Нехай ваша невичерпна енергія знаходить застосування лише у добрих справах на благо рідного краю та в ім’я нашої дорогої Батьківщини!
Слава Україні! Героям слава!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
в. о. міського голови м. Борислава,
секретар міської ради

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.