ЯК ВРЯТУВАТИ ВІД РУЙНАЦІЇ НАШІ ДОРОГИ?

Минулого вівторка з ініціативи Асоціації роботодавців та підприємців міста відбулася зустріч з міським громадським активом за участю начальника міськвідділу міліції, новопризначеного керівника відділення Державтоінспекції і, звичайно ж, наших підприємців. Міську владу представляв перший заступник міського голови Ігор Кобилецький, який і відкрив зустріч, передавши слово голові Асоціації роботодавців та підприємців Володимиру Кришталю.

Обговорювали недавні події, коли громадські активісти заблокували для автомобілів проїзд центром міста, адже є велика небезпека, що центральний міст на площі Івана Франка, який і так перебуває в аварійному стані, не витримає навантаження і може просто завалитися.
Розмова була доволі емоційною, узгоджували різні точки зору, адже перекривши проїзд центральною частиною, по суті, заблокували стабільну роботу наших підприємців, яких і так небагато в місті. А тут уже йдеться про податки, про надходження у міський бюджет тощо.

В результаті зустрічі на пропозицію першого заступника міського голови та голови Асоціації роботодавців вирішили створити робочу групу для вивчення ситуації, що має знайти якесь порозуміння із керівниками лісового господарства, нафтовиками, адже багатотонні лісовози та технологічний транспорт НГВУ є справді руйнаторами наших вулиць. Особливо, коли спекотна погода і асфальт буквально плавиться під колесами багатотонок.
До складу робочої групи запросили представників міського активу, підприємців, керівників відділу внутрішніх справ, міської влади.
Основна мета усіх присутніх – знайти порозуміння і спільно вирішувати цю справді гостру проблему. А за цей місяць, коли проблеми будуть вирішуватися, дати можливість нормально працювати підприємцям. І отих три десятки вантажівок зможуть із відповідними документами проїжджати центром міста, на відміну від багатотонок-лісовозів та транспорту нафтовиків, що найбільше руйнують наші дороги. Детальніша розповідь у відеоматеріалі на сайті «Нафтовика Борислава».

Ігор ЮРИНЕЦЬ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.