Електроопалення. ЕКОНОМНО та ТЕПЛО

Ви вже отримали квитанції з оплатою за газ? І як?
Вже порахували, скільки обійдеться тепло у вашій оселі цієї зими?
Заради економії будете ходити вдома в шубі, або днювати і ночувати біля котла?
Кожен з нас запитує себе: як жити добре і платити за це дешево?
Якщо ви почали думати про економію і зручність – тоді вам до нас!
Сьогодні система опалення повинна бути недорогою, економною, надійною, довговічною, а головне – ефективною.
Склався стереотип, що всі електричні нагрівачі «беруть» дуже багато електроенергії. А електроопалення «влітає» в чималу копійку. Це, звичайно, так, але…
Електроопалення, яке дає економію в 2 рази у порівнянні з котлами та конвекторами, вже давно існує.
Завдяки використанню сучасних технологій електроопалення стало більш вигідним і безпечним. Встановлюючи новітнє електричне опалення – керамічні опалювальні панелі HYBRID, можна не турбуватися щодо його надійності та ефективності і не лякатися рахунків за електроенергію.
Висока надійність та безпечність дозволяють використовувати опалювальні панелі HYBRID для опалення квартир, будинків, офісів та будь-яких громадських приміщень, навіть для ди-тячих садочків.
Розігріті панелі HYBRID працюють до тих пір, поки температура повітря у помешканні не нагріється до бажаної. Як тільки температура повітря досягла встановленої, панелі вимикаються. Вмикання електроопалення відбувається тільки у разі зниження температури повітря на 1 градус. За рахунок акумуляції тепла керамікою, панелі, після їх вимикання, продовжують віддавати тепло приміщенню ще протягом 30 – 40 хвилин, не споживаючи електричну енергію. Система опалення HYBRID працює повністю в автоматичному режимі.
Основні переваги системи електроопалення HYBRID: низька потужність (375 Вт на 7 – 9 кв. метрів); без котла, труб та води; автоматичний контроль температури повітря; не потрібне щорічне сервісне обслуговування; монтаж системи можна виконати самостійно; не викликає перевантажень загальної мережі електропостачання. Є можливість налаштовувати індивідуальну температуру повітря в кожному окремому приміщенні, що тільки збільшує комфорт та дає економію коштів.
Гарантія 5 років. Термін експлуатації 30 років.
При опаленні двокімнатної квартири площею 50 квадратних метрів споживання енергії можна порівняти з навантаженням від електрочайника – 2 кВт на годину!
Існує можливість додаткової економії за рахунок налаштування декількох режимів роботи опалення з різною температурою повітря протягом доби: коли ви вдома – тепло, коли вас немає – мінімальна температура повітря.
У разі відключення електроенергії відбувається автоматичне вимкнення системи електричного опалення. Після відновлення електропостачання, опалення HYBRID ввімкнеться автоматично.
Відсутність щілин і порожнин у панелях не дозволяє накопичуватися пилу і бруду, що забезпечує легкість і зручність догляду за панелями. Більше не потрібно періодично фарбувати радіатори! Достатньо м’якою тканиною протерти поверхню.
І ще один дуже цікавий момент. Якщо офіційно оформити електроопалення у своїй оселі та отримати «електротариф», у вас буде ліміт споживання електроенергії 3600 кВт протягом опалювального сезону при вартості 46 коп. за 1кВт з 1. 09. 0215 р.
Сучасне електроопалення HYBRID – це виправдана інвестиція в добробут і затишок вашої оселі. Система з керамічних опалювальних панелей HYBRID окупається за короткий час.
Якщо ви бажаєте встановити у себе електроопалення HYBRID – наші фахівці впродовж одного дня виконають монтаж системи «під ключ» у вашій оселі.
Якщо ви й досі вагаєтесь і для прийняття позитивного рішення інформації недостатньо, ми надамо вам додаткові аргументи. Подивитись або придбати панелі HYBRID можна у магазині «Ліхтар» у Дрогобичі по вул. Шопена, 2.
Зв’яжіться з нами просто зараз за тел.: 098-76-86-932, 050-211-50-70, 063-985-03-70
Єлизавета ЛОСЄВА

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.