ФУТБОЛ: На мажорній ноті…

Минулої суботи відбувся останній матч першого кола першості Львівської області з футболу для ФК «Нафтовик». На домашній арені наша команда приймала ФОК «Городок». Для бориславців цей суперник був не зовсім простий, адже посідав у юнацькій та дорослій першостях сусідні з нами місця.
Спочатку про матч юнаків. Протистояння між цими двома командами давно набули особливої принциповості, адже обидві завжди прагнуть займати лише найвищі позиції. Як і годиться для юнацького футболу, матч розпочався досить жваво. Команди не «засиджувалися» поблизу центру поля і активно створювали моменти поблизу чужих воріт. Першими відзначитлися «нафтовики». Всередині першого тайму наш гравець встиг бути першим на добиванні і відкрив рахунок. Всі розуміли, що розслаблятися було не варто, адже в попередньому турі заплатили за таку недбалість трьома очками. Та надовго такий рахунок зберегти не вдалося. Вже під сам кінець першої половини гри гравець гостей скористався незлагодженістю в наших захисних діях. 1-1. Команди пішли на перерву. У другому таймі на полі домінувала одна команда. На щастя, це був ФК «Нафтовик». Спочатку, після чудової комбінації, поблизу чужих воріт нас вивів уперед удар Івана Стасишина, а згодом перевагу подвоїв Ігор Свідзінський, який скористався помилкою воротаря гостей. Отож, 3-1. Наші юнаки довели, що лідери також «по зубах».
Тепер до матчу дорослих складів. Тут не все так просто. Справа в тім, що наша команда перед цим поєдинком пленталася поблизу дна турнірної таблиці, де також перебував і ФОК «Городок». Тому перемога у цьому матчі означала б не тільки підйом у турнірній таблиці, а й убезпечення себе від зони вильоту. Про сам двобій можна сказати лише позитивне. Нарешті наша команда показала той футбол, який від неї чекають. Та тепер про все по порядку. З перших секунд ініціативу захопили наші футболісти і вже на 17-й хвилині матчу були за це винагороджені. Це Орест Тимишин замкнув на дальній стійці подачу з флангу. Успіх продовжив Олег Савінов, який вкотре в цьому сезоні протягнув м’яча на дриблінгу, обігравши кількох гравців команди суперника, і невідпорно пробив. 2-0. З таким рахунком команди пішли відпочивати. У другому таймі змінювався лише рахунок на табло. На 55-ій хвилині Роман Маршалок філігранно перекинув «плямистого» через воротаря гостей. На 59-й хвилині Остап Головецький зробив рахунок «непристойним». Завершив «побиття» «Городка» Сілецький Євген. 5-0. Нарешті довели, на що дійсно спроможні.
На завершення хочу висловити подяку всім, хто хвилювався, підтримував та вболівав за нашу команду впродовж усього першого кола. Дякую всім вам! Пам’ятайте, що кожен м’яч, який влітає у сітку чужих воріт – це результат наших спільних зусиль. Також хочу подякувати нашим ультрас, які, незважаючи на певні негаразди, залишаються з нами. Ви – невід’ємна частинка команди. Що ж, на цьому все. Перше коло добігло кінця. Нічого ще не втрачено. Вся боротьба попереду. Тому, з новими силами, чекаємо всіх вас на нашому стадіоні у другій частині сезону.
Володимир ДИДИК

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.