У місті розпочався ремонт найбільш проблемних ділянок доріг

У середу на вул. С. Бандери запрацювала важка дорожня техніка. Ремонтники розпочали ремонт дорожнього покриття із зняття верхнього шару асфальту. Наразі дорожники вирівнюють дорожнє полотно, яке планують у найближчі дні відремонтувати.
В.о. міського голови, секретар Бориславської міської ради Ігор Яворський зазначив, що коштів, щоб капітально відремонтувати дорогу по вул. С. Бандери, недостатньо, тому місто планує зосередити наявний у його розпорядженні фінансовий ресурс для ліквідації ямковості, що дасть змогу забезпечити нормальний проїзд по цій вулиці як мешканців Борислава, так і автотуристів із інших регіонів України, які їдуть на відпочинок у курортне селище Східницю.

Окрім ремонту вулиці С. Бандери місто планує провести частковий ремонт і ліквідувати ямковість на ділянці дороги по вул. Потік – від перехрестя по вул. В. Івасюка до хірургічного відділення ЦМЛ. Після завершення робіт по вул. С. Бандери фреза повинна переїхати на вул. Потік.
Окрім того, місто планує провести ремонт та підсипку вулиць із гравійним покриттям: Лугової, Джерельної, Гірної, Нафтової.
На прохання мешканців вул. Зеленої впорядковується також русло річки Понерлянки в районі вул. Зеленої та Лугової. Під час сильних дощів виникала загроза підтоплення житлових будинків, тому місто вимушене було провести комплекс природоохоронних заходів та впорядкувати русло річки, щоб уникнути підтопленню. Допомогу для виконання цих робіт місту надали нафтовики, за що в.о. міського голови, секретар міської ради Ігор Яворський висловлює щиру вдячність колективу НГВУ «Бориславнафтогаз» та його керівнику, члену виконкому Бориславської міської ради Ігорю Михайлишину.
Наш кор.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.