НОВИНИ МІСТА

НОВИНИ МІСТА

Про ремонт вулиць Потік, Симона Петлюри, Степана Бандери; про підготовку Мразниці до фестин; про підготовку до нового навчального року; про підготовку до Дня Незалежності та про відпочинок у Карпатах.

 

 

РЕМОНТУЄМО ВУЛИЦІ

Продовжуються ремонтні роботи на найбільш проблемних вулицях міста. Зокрема, вже завершено асфальтування вул. Потік. Нарешті до хірургічного відділення міської лікарні можна добратися без проблем. Тут виконано робіт на 117 тисяч 346 гривень. На ремонт вулиці Симона Петлюри вже затрачено 753 тисячі із 971 тисячі гривень передбачених угодою. Залишилося ще майже 217 тисяч, на які будуть продовжуватися поточні роботи.
Нарешті розпочато і ремонт вулиці Степана Бандери. Заасфальтовано приблизно сорок метрів дороги, але всі роботи заплановано завершити впродовж тижня, якщо не буде проблем із постачанням асфальту.

МРАЗНИЦЯ ГОТУЄТЬСЯ
ДО ФЕСТИН
У мікрорайоні Мразниця триває ремонт народного дому «Просвіти». Вже доведені до належного стану великий зал, сцена, обладнано кабінет сімейної медицини. Планують завершити роботи до традиційних фестин, що відбудуться, як і кожного року, в день храмового свята – 28 серпня. Триває й багато інших робіт із благоустрою мікрорайону. Мешканці Мразниці хочуть зробити все, щоб у день фестин все довкола милувало око. А ініціатором та організатором усіх цих добрих справ є громадська рада місцевого самоврядування, яку очолює пані Надія Турецька.

ПЕРШОВЕРЕСЕНЬ
НЕ ЗА ГОРАМИ
Всі заплановані роботи щодо підготовки освітніх закладів міста до початку нового навчального року вже виконано на 85 відсотків. Як зауважив начальник міського відділу освіти, відповідально поставилися до цієї справи й адміністрації шкіл. І хоча коштів на ремонтні роботи, як і в попередні роки бракувало, але спільними зусиллями батьківських комітетів, керівництва освітніх закладів технічних працівників і класні кімнати, і всі інші приміщення приведені до належного стану. Тож наші школи будуть готові, щоб першого вересня прийняти 3966 юних бориславців, в тому числі 436 першокласників, у світлих і оновлених приміщеннях.

ГОТУЄМОСЯ ДО ДНЯ
НЕЗАЛЕЖНОСТІ
Сьогодні на засіданні оргкомітету мають бути затверджені міські заходи для відзначення великих державних свят – Дня Українського Прапора – 23 серпня та Дня Незалежності України – 24 серпня. Серед різноманітних заходів у святкові дні – Молебень за Україну, виступи громадських діячів та представників влади, традиційний дитячий футбольний турнір «Кубок Незалежності», велопробіг з національною символікою, святковий концерт, конкурси та велика розважальна програма.

ВІДПОЧИЛИ В КАРПАТАХ
Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з громадською організацією «Розвиток громади» та одноіменним благодійним фондом організував для дітей воїнів АТО відпочинок у пізнавально-розважальному таборі в курортному селищі Славське.
Діти встигли відсвяткувати Івана Купала, підкорили гору Погар, стати учасниками конкурсу талантів, а ще вивчали англійську мову. Хороших вражень у дітвори – хоч відбавляй. У щирому захваті від цього відпочинку і діти, і їхні батьки.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.