СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

У четвер відбулася чергова 84 сесія міської ради шостого демократичного скликання.
Розпочалася вона із запитів і звернень депутатів.
У виступах депутатів від опозиції знову ж звучало те, що після заміни міського голови та складу виконкому мало що змінилося на ліпше. Не виконано рішення сесії щодо приватизації ЖЕКів, не взято під охорону водозабір «Ріпне», далі розтягують і приміщення колишнього комбінату комунальних підприємств. Депутат Михайло Лазар від імені своєї фракції заявив, що коли не буде виконано рішення сесії щодо ЖЕКів, то фракція не буде брати участі в роботі сесійних засідань.
Як сказав в. о. міського голови Ігор Яворський, насправді це не так. Щодо водозабору, то вже підписано договір із людиною, яка забезпечить охорону об’єкта. Те саме і щодо приміщень ККП. Підписано договір із «КомЕкоБорислав». І територія та приміщення вже взято під охорону. Щодо припинення індексаційних виплат, то це не є ініціатива міської влади, в усіх сусідніх містах такі виплати вже давно припинені. Щодо ЖЕКів, то вже вдруге у судовому розгляді рішення ради в цьому питанні визнано необґрунтованим.
Багато розмов було і про водоканал, звучали запити і щодо бездомних собак, з якими потрібно давати раду, бо це реальна небезпека для людей, про прорив каналізації на стадіоні біля третьої школи, про те, що в лікарнях є побори коштів від хворих на ремонт приміщень і т.д.
Далі перейшли до порядку денного. Де у «Різному» заслухали звернення депутатів міськради до Кабінету Міністрів України щодо перегляду тарифів на газ. Про ініціативи щодо об’єднання дитзакладу №17 та ЗОШ № 9 інформував депутат Ігор Мельник. Як виявилося, це питання наразі не розглядається. Обговорили і виконання рішення щодо заборони торгівлі по вул. Весняній.
Багато запитань було до директора МПП «Транспортник» Володимира Кузбита з приводу роботи цього підприємства.
Потім розглянули фінансові та інші господарські питання і розійшлися на обідню перерву.
Детальніше про роботу сесії розповімо у наступному числі часопису.
Ігор ЮРИНЕЦЬ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.