«Дивограй» став лауреатом

imageТанцювально-хореографічний колектив Будинку дитячо-юнацької творчості «Дивограй» неодноразово брав участь у різних танцювальних конкурсах та фестивалях. Одним із таких є Всеукраїнський хореографічний фестиваль «Барви дитинства», який проходив нещодавно у місті Львові. Основною метою проведення хореографічного фестивалю «Барви дитинства» є виявлення талановитих дітей Львова та області у напрямку естрадної, народної, бальної і класичної хореографії.

Дев’ять юних талановитих дівчаток колективу «Дивограй» (вікова категорія 12 – 14 років), художнім керівником якого є Маріанна Флюнт представили м. Борислав на фестивалі. Всю свою майстерність дівчата продемонстрували конкурсному журі в естрадному танці «Ми українці». Яскравості та неповторності танцю додали українські костюми, які до речі, створювала художній керівник танцювального гурту Маріанна Флюнт. За результатами оцінки суддів танцювально-хореографічний колектив «Дивограй» став лауреатом Другого ступеня. Радощам не було меж, кожна дитина отримала нагороду від організаторів конкурсу – це медалі, різнокольорові кульки та кубок за зайняте призове місце. Незважаючи на несприятливу погоду, юні танцюристки були активними та впевнено йшли до перемоги, адже колективів було багато і поборотися було з ким.
Батьківський комітет висловлює щиру подяку керівнику хореографічного гуртка Маріанні Флюнт, за те що вона дає можливість дітям брати участь в фестивалях як міжнародних так і всеукраїнських, що сприяє розвиткові їхніх дітей. Також Маріанна постійно організовує для своїх вихованців масові заходи, конкурси та залучає до творчих завдань. Діти і батьки надзвичайно задоволені цим результатом на Всеукраїнському хореографічному фестиваль «Барви дитинства» і рішуче налаштовані на майбутні перемоги.
Ми також вітаємо юних танцюристів та їхнього керівника з цією перемогою і бажаємо їм натхнення, впевненості у своїх силах та нових творчих здобутків.
Леся КУЗНЯК-
ТОПРОВИЧ

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.