«ОСІНЬ НЕПОВТОРНА, ЧАРІВНА»

 

Неповторна, чарівна, різнібарви нам дарує.
І дивує нас вона.
Виглядає так казково
Восени і парк, і гай,
Розмаїттям кольоровим
Прикрашає осінь край!

Осінь… Золота пора… Скільки приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою. Різнобарвна, розмаїта… Спочатку вона пишна, золота й сонячна, а потім сумна, дощова, холодна.
Восени листя на деревах постійно змінює колір, а згодом і зовсім опадає на землю, вистилаючи її м’яким килимом. Недарма про неї так багато написано віршів, пісень, оповідань. І, мабуть, немає такого художника, який би не оспівав осінь на полотні.

Як гарно в лісі восени!
Кленову гілочку
торкни –
Вона здригається,
бринить,
Немов струни сталева
нить.
У цю осінню пору бібліотека-філія № 5 для учнів 3-А, 3-Б, 3-В кл. ЗОШ № 4 (кл. керівн. Г. Жигало, С. Шумада та Г. Кудрич) підготувала свято «Осінь неповторна, чарівна».
Ведучі заходу Діана Яців (уч. 6-В кл. ЗОШ № 5) та Василина Кропивницька (уч. 6-В кл. ЗОШ № 5) багато цікавого розповідали присутнім про осінь.
Головною героїнею на святі була Осінь – Марта Кондратишин (уч. 6-В кл. ЗОШ № 4).
Разом з Осінню на свято прийшли місяці Вересень – Вікторія Хома (уч. 6-А кл. ЗОШ №1), Жовтень – Лілія Титиш (уч. 6-А кл. ЗОШ № 1), Листопад – Олеся Галишак (уч. 6-В кл. ЗОШ № 4).
У ролі Урожаю на святі була Олександра Кравчик (уч. 2-Б кл. гімназія).
А справжньою окрасою свята осені стали Калина – Наталя Пігур (уч. 3-В кл. ЗОШ № 4) та Горобина – Христина Деменко (уч. 4-Б кл. ЗОШ № 4).
Восени яскраво розгораються бездимні багаття і хочеться створити цілу художню галерею осінніх квітів.
Квіти, як і музика, створюють піднесений настрій, надихають на творчість, захоплюють наше око і допомагають краще зрозуміти зміст життя. Квіти завжди потрібні в нашому житті. Адже квітами зустрічають народження нової людини, перший урок і останній дзвінок, трудовий успіх і героїчний вчинок.
У ролі квіток були: Айстра – Сніжана Яців (уч. 5-Б кл. ЗОШ № 5), Хризантема – Марта Деменко (уч. 6-В кл. ЗОШ № 4), Жоржина – Каміла Гарасимяк (уч. 4-Б кл. ЗОШ № 7).
Під ніжні звуки осінньої музики всі учасники свята весело кружляли в таночку.
У продовж свята звучали музичні композиції: «Диво-осінь», «Осіння казка», «Урожай», «Калинонька», «Фрукти», «Сонячний віночок», «Райдуга», «А я бажаю вам добра».
На свято до дітвори з солодкими гостинцями завітала Віра Курпіта (Дубас), кандидат в депутати до місцевої та обласної ради від ВО «Батьківщина». Вона щиро подякувала діткам за гарний виступ. Адже як би там не було на дворі – холодно чи тепло – рідна земля завжди прекрасна та чарівна! Як кажуть в народі: «Осінь сумна, а жити весело». Віра Курпіта (Дубас) побажала всім мирного неба і Божої благодаті, здоров’я, підкорення нових вершин знань, творчих здобутків та досягнення омріяної мети.
Свято осені «Осінь неповторна, чарівна» підготувала бібліотекар бібліотеки-філії № 5 для дітей Г. Чіхрак. Фотоматеріал приватного фотокореспондента Начаса Лук’яна.
Божена
ДМИТРИШИН.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.