РЕКОРДСМЕН З БОРИСЛАВА

21 – 25 листопада у місті Коломиї Івано-Франківської області пройшли змагання з класичного пауерліфтингу Чемпіонату України серед ДЮСШ. Змагання проходили у фізкультурно-спортивному комплексі «Локомотив». Комплекс дуже красивий, зроблений за сучасними технологіями. «Локомотив» зібрав під своїм дахом майже всі види спорту Коломиї, тож можна лише позаздрити. На змагання прибуло 35 команд з усіх куточків нашої держави. Львівщину представляли три команди ДЮСШ «Кутенка» – м. Яворів, і наша команда – КЗ ДЮСШ «Атлант», яку представляв Дмитро Козак, кандидат у майстри спорту з пауерліфтингу.
 Нелегко прийшлось Дмитрові, адже довелося змагатися із спортсменами, у яких кращі матеріально-технічні умови та й фінансовий стан не до нашого. Я бачив переживання в очах нашого Дмитра. І це не дивно, адже для нього це були перші змагання такого рівня. Але, зібравши всі зусилля, він крок за кроком перемагав своїх суперників, хоча і був наймолодший у своїй ваговій категорії. І результат «приголомшив» усіх: Дмитро виборов друге місце і став срібним призером Чемпіонату України. Але наші змагання на цьому не закінчились – Дмитро здивував навіть іменитих тренерів на цих змаганнях, побивши рекорд України і поставивши три нові рекорди України в окремій вправі «Тязі» у своїй віковій категорії (перший рекорд 220 кг., другий – 230 кг., третій – 237,5 кг.) Зал аплодував нашому атлетові стоячи. Отакий наш Козак з Борислава – ДЮСШ «Атлант».
Вітаємо ще раз Дмитра з високими спортивними досягненнями.
Хотілось би висловити слова подяки усім, хто долучився до відправки нашої команди на ці змагання: директору ДЮСШ «Атлант» М. Гопшті, об’єднанню «Самопоміч» та нашим постійним членам ФСТ «Україна» Р. Гічві та О. Фенувці. Велике вам спасибі!
С. ГЕПАЛОВ,
заступник директора ДЮСШ «Атлант»,
тренер з
пауерліфтингу

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.