ЩИРО ВДЯЧНІ

Ми, учасники бойових дій на сході України, що проходять реабілітацію у Трускавці у центрі реабілітації та санаторного лікування «Трускавецький», щиро дякуємо бориславцям Тарасу Попадинцю, Андрію Терлецькому, Роману Роботецькому та Василю Бонтею за те, що на свято святого Миколая вони завітали до нас. Крім привітань хлопці привезли нам подарунки – мандарини, апельсини, солодощі, каву, а також дитячі малюнки та листи. Ця моральна підтримка навіть важливіша ніж матеріальна.
Щиро дякуємо вам і всім небайдужим людям, що не стоять осторонь а допомагають нам і нашим побратимам, що знаходяться в зоні АТО. Вірю, разом ми обов’язково переможемо і виграємо цю війну і над Донбасом буде гордо майоріти наш синьо-жовтий прапор – прапор перемоги.
Коли я запитав у хлопців їх прізвища для того, щоб через пресу подякувати їм, то вони через скромність не зразу і погодились їх дати. Але про добрі справи тих, хто робить добро людям, повинні знати. Щира подяка усім, хто допомагав і допомагає нам. Хай береже вас Бог!
Ігор ЗАЧЕПА,
солдат 28-ої окремої механізованої бригади
На знімку: (зліва направо) Р. Роботецький,
А. Терлецький, Т. Попадинець, В. Бонтей.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.