Щира подяка небайдужим людям

images (1)Ось і закінчився 2015 рік. Традиційно кожна людина, кожен трудовий колектив підвів підсумки року, що минає. Особливо приємно усвідомлювати, як багато зроблено впродовж року.
Міська бібліотека для дітей може похвалитися своїми здобутками, адже за сприяння приватних підприємців вдалося придбати 316 примірників книг на суму 10550 гривень. На наше прохання допомогти придбати дитячу літературу відгукнулися меценати:

НГВУ «Бориславнафтогаз» (начальник І. Михайлишин, голова профспілки М. Драбчук) – 1000 грн.;
МКП «Мажор» (директор О. Зварич) – 1000 грн.;
профспілковий комітет ЦБВО (начальник – О. Шмідт, голова профспілки – Ю. Винницька/ – 500 грн.;
магазин «Екологія» (директор О. Монастирська) – 500 грн.;
ВАТ «Взуттєва фабрика» (директор Б. Андрушко) – 400 грн.;
Підприємці: Андрій Гобдич – 400 грн.; Руслан Завойський – 300 грн.; Богдан Городиський – 250 грн.
Кошти у сумі по 200 гривень виділили: приватні підприємці Галина Васько, Зеновій Гічва, Олег Голобутовський, пп. Голубицькі, Олег Городиський, Ігор Кобилецький, Володимир Кузбит, Віталій Ліцман, Любов Магац, Андрій Місько, Володимир Павелець, Любов Попель, Володимир Сарахман, Богдан Семйоник та магазини «Золотар» та «Сафарі».
По 100 гривень виділили: приватні підприємці Антон Блинда, Роман Вороняк, Ігор Кушнір, Віктор Малиголовка, Андрій Німилович, Володимир Олексин, Андрій Оліярник, Михайло Солтис, Анна Струс, Андрій Угрин, Ірина Юрчак та магазин «Світ дверей».
Коштами в сумі 50 гривень посприяли: приватні підприємці Оксана Багрій, Орися Риботецька, Галина Сенюк, Галина Чекар, магазини «Автозапчастин YERTA», «Вікна», «Галина», «Меблі», «Самоцвіти», «Стильний малюк», кафе «Барабський міст» та «Хот-дог-драйв», віконна компанія «ВсеСезон», аптека «3 істини».
Приватний підприємець Андрій Головей виділив 170 грн., а ПП Андрій Парасочко – 70 грн.
Більше десяти доброчинців подарували від 15 до 50 гривень, не захотівши назвати свої прізвища.
А ще чимало прихильників бібліотеки подарували нам літературу зі своїх власних книгозбірень (Володимир Голобутовський, Олег Гера, Надія Онисько). Особливо хочеться наголосити, що пан Володимир Голобутовський небайдужий до бібліотек міста,завжди відгукується на прохання бібліотечних працівників допомогти, упродовж декількох років спонсорував у міській дитячій бібліотеці проведення свята Миколая, а наприкінці 2014 року також допоміг закупити 80 книжок на суму 2000 гривень.
Приємно наголосити, що більша частина тих доброчинців, хто відгукнувся на прохання працівників міської бібліотеки для дітей допомогти придбати дитячу літературу, робить це не вперше і допомагає закуповувати не лише книги; зусиллями меценатів було зроблено декілька років тому ремонт санвузла, фасаду, а в 2012 році закуплено більше 500 примірників книг.
Вдячні працівники міської бібліотеки для дітей та читачі-діти шлють слова щирої подяки всім меценатам, які не лише у цьому році допомогли придбати дитячу літературу, а допомагають існувати установі впродовж багатьох років (про них ми часто пишемо на сторінках часопису «Нафтовик Борислава»). У ці Новорічні та Різдвяні свята бажаємо всім міцного здоров’я, миру, достатку, злагоди в сім’ях, любові у серцях. Нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання, а кожен день хай буде наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.
Від імені колективу та користувачів міської бібліотеки для дітей
Любомира ІВАНИШИН,
заступник директора по роботі з дітьми

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.