Цей вічний біль Афганістану

2958_01Двадцять сім років тому, 15 лютого 1989 року, закінчилася одна із найдовших і трагічних воїн другої половини ХХ століття – війна в Афганістані.
З цієї нагоди в Бориславі біля пам’ятника воїнам-афганцям відбулася панахида, яку відправили священнослужителі УГКЦ та УПЦ КП: о. Роман Василів, о. Ігор Ткачів та  о. Петро Підлубний. Також до пам’ятника поклали квіти шани та пам’яті про загиблих солдат.  Участь в урочистих заходах з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ з Республіки Афганістан взяли заступник міського голови Роксоляна Гарасимів, ветерани Другої світової війни, афганці та новітні ветерани неоголошеної війни, громадськість міста.
Пам’ятаймо, що найважчим підсумком афганської війни стала загибель наших солдат і офіцерів, скалічені долі молодих людей та гіркота спогадів про бої та кров, втрати бойових побратимів та рани.
Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих, вшановуємо тих, кому довелося воювати на далекій афганській землі. Тихо молимось за тих, хто воює сьогодні…
За повідомленням відділу
внутрішньої політики міської ради

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.