Нам доля дарувала талант

IMG_8500

28 березня у місцевому історико-краєзнавчому музеї відбулась презентація виставки робіт місцевого благодійного фонду «Карітас-Борислав» під назвою «Нам доля дарувала талант».
Мета цієї виставки – підтримка та розвиток творчого потенціалу молоді з особливими потребами та надання їм можливості відчути себе потрібними та важливими для суспільства. Роботи на цю виставку підготували молодь з особливими потребами та діти із соціального центру. Ідея показати роботи на огляд громадськості виникла спонтанно.
Відкриваючи виставку, директор Карітасу о. Петро Підлубний наголосив, що всі роботи є особливі, індивідуальні. Кожна робота є окремою історією, яка писалась у терпеливості, наполегливості та любові. Завершуючи свій виступ молитвою о. Петро подякував усім присутнім та побажав приємного перегляду виставлених робіт.
Слово також мала заступник міського голови п. Роксоляна Гарасимів, яка була приємно вражена виставленими роботами. «Для того, щоб робити такі речі, треба мати добре серце, щиру душу, талант, а найбільше – бажання творити», – сказала п. Роксоляна.
Зворушливо говорили працівники соціального центру та батьки, які були здивовані, що їхні діти навчились так багато виготовляти різних цікавих виробів. Також мала слово керівник гуртка з вишивання, майстриня Алла Мулява. Оля Кузимко подарувала усім присутнім гарний настрій, виконавши пісню Ірини Федишин «Марія».
Завершилась виставка подякою всім тим, хто долучився до її організації.
Також запрошуємо до співпраці митців, майстрів та майстринь, членів молодіжних організацій до нашого центру, які могли б навчити наших підопічних мистецтву виготовлення різноманітних виробів.
Запрошуємо шановну громаду відвідати нашу виставку за адресою: м. Борислав, вул. Шевченка, 75 з 28. 03. по 1. 04. 2016 року.
Іванна БІЛИНСЬКА,
керівник центру для молоді з особливими потребами МБФ
«Карітас-Борислав»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.