• Новини нашого міста

83831144У КП «Зелений світ» новий керівник
У понеділок міський голова Ігор Яворський на щопонеділковій нараді керівників комунальних служб представив новопризначеного директора КП «Зелений світ» Любов Михайлівну Голубіцьку.
У короткому вступному слові Любов Голубіцька повідомила, що уже встигла познайомитися із колективом та господаркою комунального підприємства, яке очолила. Проблем у «Зеленого світу», як і у всій комунальній галузі міста, багато, проте серед них невирішуваних немає.
Роботу на посаді новопризначений керівник комунального підприємства розпочала із елементарного наведення порядку та відновлення роботи теплиці. Директор «Зеленого світу» висловила щиру вдячність іншим керівникам комунальних підприємств міста, які у перші дні роботи на посаді надали конкретну та дієву допомогу у наведенні порядку на території підприємства.
У короткому виступі Любов Голубіцька не приховувала, що у своїй роботі розраховує не лише на розуміння та підтримку керівників інших комунальних підприємств, а в першу чергу – мешканців міста. Роботи надзвичайно багато. Більшість зелених насаджень міста потребують оновлення. Тому у найближчих планах новопризначеного керівника «Зеленого світу» створення власного розсадника дерев.
Новий директор «Зеленого світу» є діючим депутатом Бориславської міської ради від «Самопомочі». Живе у Бориславі.

Щоб місто стало чистим і охайним
На понеділкову нараду керівництва міста з керівниками комунальних підприємств завітали представники міського осередку «Союзу українок». Від імені своєї організації вони звернулися і до керівників міста, і до керівників комунальних підприємств та висловили свою оцінку роботи з наведення чистоти на наших вулицях, у парку, у скверах. Як було сказано, попри непогану роботу працівників КП «Еко-місто» дуже багато ще належить зробити, щоб Борислав став справді чистим і охайним.
Те, що робиться довкола наших сміттєвих майданчиках, на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків, на цвинтарях – місцях вічного спочинку, у скверах і на берегах наших річок та деяких районах індивідуальної забудови інакше як капарством не назвеш. Найбільша біда, що ми до цього вже звикли і сприймаємо, як належне. А так бути немає. Комунальники самі не дадуть собі раду, якщо громада, кожен з нас, не докладуть до цього бодай трохи своїх зусиль. Бо саме ми є господарями міста, і саме від нас залежить чистота і порядок на його вулицях.
Зараз, при наближенні одного з найбільших християнських свят – Великодня, ця проблема набирає особливої гостроти. Ми повинні зробити все, щоб Воскресіння Христове Борислав зустрів чистим, впорядкованим, по-справжньому святковим. Якщо кожен із наших мешканців наведе лад хоча б довкола власного будинку, власної оселі, то так і буде. Не потрібно очікувати, що хтось прийде і наведе лад. Ми господарі міста, і яким йому бути – залежить від кожного з нас, від нашої свідомості, від бориславської громади.

Ще не збудували, а вже здали
на металобрухт
Вкрали кавалок металевого каркасу залізобетонної опори недобудованого автомобільного мосту по вул. Героїв ОУН-УПА. Таке може бути тільки в нашому місті. Уявляєте, міст, про який так довго мріє бориславська громада, почали розбирати на кавалки ще навіть недобудованим.
Виявила крадіжку комісія за участю представників ТзОВ «Нафтогазбудпроект», що здійснює авторський нагляд під час виконання будівельно-монтажних робіт, та працівників відділу ЖКГ міської ради. Звернулися до правоохоронних органів про розслідування злочину і справа честі наших правоохоронців знайти злодіїв. Бо в іншому випадку скоро все місто розберуть на металобрухт.

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.