ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ УСІХ ЖІНОК БОРИСЛАВА ТА СХІДНИЦІ

16102227_

 

 

 

 

Дорогі наші жінки – бориславки та східничанки! Сердечно вітаю вас із чудовим весняним святом – Міжнародним жіночим днем. До цього свята можна ставитися по-різному, виходячи, так би мовити, із його історичних витоків. Але, певно, згодяться усі, що наші жінки-матері, дружини, які разом із нами переходять всі труднощі і негаразди, розділяють з нами навпіл і гіркоту невдач, і радість успіхів, гідні того, аби кожен день був для них святом. Адже у наш непростий час жінка і надалі продовжує нести на своїх тендітних плечах відповідальність за долю дітей і родини. Багато із них вимушені працювати далеко від рідних домівок. Але навіть за таких обставин українська жінка ні на мить не губить зв’язків із батьківщиною, і щиро вірить у її щасливе майбутнє та майбутнє своїх дітей, онуків. Тож сьогодні, напередодні свята від імені Бориславської міської ради, виконавчого комітету сердечно вітаю вас із цим прекрасним святом весни, наших невтомних жінок-трудівниць, на плечі яких лягають не лише суспільні, а й домашні обов’язки. Бажаю, щоб кожен день був для вас щасливим, а сльози на очах виступали тільки від великої радості. Міцного вам здоров’я, любові, достатку, сонячних днів, шани від дітей, добра, сімейного благополуччя, терпіння і віри у кращі часи. Хай Господь воздасть Вам сторицею!
Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

*   *   *

З нагоди прекрасного свята весни – Міжнародним жіночим днем 8 Березня сердечно хочу привітати від імені Східницької селищної ради, виконавчого комітету і від себе особисто усіх східничанок, бориславчанок та гостей прекрасної статі нашого селища із їхнім та нашим святом. Ви всі вартуєте уваги. Кожна чимось є захоплюючою, талановитою і прекрасною. Наші найдорожчі матері, дружини, дочки і сестри ви завжди були берегинями і національних традицій, і духовних надбань народу, саме від вас залежить, якими виростуть наші діти й онуки. Це перше весняне свято – чудова нагода, щоб скласти велику подяку та шану за добро, ніжністю, чарівність і витримку. Все найсвітліше, що є у нашому житті, пов’язане з вами – життя, любов, щастя. Милі жіночі посмішки, слова підтримки і допомоги, дотик теплої долоні до щоки допомагають нам, чоловікам, жити, боротися і перемагати. Без вас всі багатства світу нічого не варті. Саме ви наші дорогі і найчарівніші жінки наповнюєте сірі чоловічі будні яскравими фарбами, спонукаєте нас до шляхетних вчинків і добрих справ. Від усієї душі бажаю усім вам, дорогі й неповторні, величезного жіночого щастя, любові, добра, радості, сонячних днів, міцного здоров’я, бути бажаною та коханою. Господнього Вам благословення та опіки Матінки Божої!
Іван ПІЛЯК,
Східницький селищний голова

*   *   *

Напередодні 8 Березня – Міжнародного дня жінок сердечно вітаю жінок-трудівниць нашого підприємства, ветеранів праці, тих, хто на заслуженому відпочинку, а також усіх бориславок. Дякую вам, шановні, за таку потрібну працю, адже від вас залежить чистота нашого міста. Це найперше весняне свято нагадує всім нам, чоловікам різного віку, наскільки важливою в нашому повсякденному житті є роль жінки. Вона передовсім мати-берегиня нашого українського роду, невтомна трудівниця, яка сміливо бере на свої плечі повсякденні труднощі. То ж зі святом вас, наші дорогі, любі, кохані, прекрасні, чарівні і неповторні. Бажаю вам міцного здоров’я, любові, достатку, добра, море квітів, як данини шани й поваги, особистого щастя, щоб кожен день приносив вам тільки радість. Злагоди у родинах, вдячності від дітей, онуків, мирного неба над головою та Божого благословення!
Михайло ЩЕРБАНІК,
директор КП «ЕКО-МІСТО», депутат міської ради

*   *   *

Найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня жінки – свята весни і краси шлю найпрекраснішій половині нашого колективу, а також усім жінкам Борислава та Східниці. Дозвольте напередодні свята висловити вам особливу вдячність за вашу працю, за вашу жіночність, душевне тепло, за вашу здатність серцем розуміти проблеми, що турбують ближніх. Нехай завжди у вашому житті розквітають для вас весняні квіти, життєва дорога буде світлою і сонячною, чоловіки дарують свою любов та ласку, хай тільки теплі і щирі слова лунають для вас, а всі мрії збуваються. Добробут та злагоди в родинах, а найрідніші люди хай завжди розуміють і підтримують, а Господь і Діва Марія охороняють вас!
Ігор ЧОМКО,
директор ТзОВ «Телерадіокомпанія БТБ»

*   *   *

Сердечно вітаємо усіх трудівниць освітянської ниви із Міжнародним днем прав жінок і миру, що його відзначаємо 8 Березня, – святом весни, радості і краси. Знаємо добре, що робота педагогів, вихователів дошкільних навчальних закладів, усіх, хто причетний до роботи в освітніх закладах, дуже нелегка. Ця праця вимагає не тільки знань, інтелекту, любові до своїх вихованців, але й багато внутрішньої енергії, працелюбства, терпіння і віри у важливість своєї професії, адже без цієї віри неможливо виконувати дуже складну і дуже потрібну суспільству роботу, інколи не рахуючись навіть з власними інтересами.
Тож напередодні свята сердечно вітаємо педагогічні колективи усіх наших навчальних і дошкільних закладів, адже це здебільш колективи жіночі, із Днем 8 Березня. Бажаємо нашим освітянкам міста, щоб світло і сонячно було в їхніх серцях не тільки у день свят, але й вподовж усього навчального року. Нехай збуваються всі їхні найкращі задуми, а вдячністю за дуже нелегку щоденну працю буде подяка і уклін ід кожного з вихованців. Зі святом весни вас, шановні наші освітянки!
Елла КАЧМАРЧИК,
в. о. начальника міського відділу освіти.
Роксоляна ФЛЮНТ,
голова профспілки працівників освіти

*   *   *

Зі святом весни, радості, краси – Міжнародним жіночим днем сердечно вітаю усіх трудівниць пекарні, кондитерського цеху, магазинів торгової марки «Альф», а також усіх жінок Борислава та Східниці. Милі, ніжні і прекрасні прийміть мої щирі, теплі та сердечні привітання. Нехай у вас не буде образ і негараздів, хай збудуться великі й маленькі мрії, а всі ваші проблеми вирішуються легко і просто. Без вашої підтримки, розуміння та творчої думки неможливі добрі зміни в нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте славу рідного міста, примножуєте його успіхи і досягнення. Бажаю вам цього дня і щоднини бути привабливими. Радісними і щасливими. Щоб кожна квітка цієї весни додала вам здоров’я, жаги до життя і щоби ви відчули всім своїм єством що ви потрібні, що ви є частинкою Всесвіту. Хай не тільки цього дня, а й повсякдень, до вас усміхається сонце, діти й чоловіки дарують вам свою увагу та тепло. Міцного вам здоров’я, віри, надії, любові, злагоди в родинах, поцінування вашої невтомної праці на роботі, удома й мільйони троянд на всі барви. Нехай у всьому допомагає Господь!
Ігор МИХАЦЬ,
підприємець, депутат міської ради

*   *   *

Сердечно вітаю із найпершим весняним святом – Міжнародним днем прав жінок та миру всіх мешканок Борислава та Східниці. Дорогі наші матері, дружини, сестри, у цей радісний день усі вітання, усі найкращі слова, усі квіти тільки для вас. Ви гідні того, щоб вдячність за свій материнський і життєвий подвиг відчувати щодень від своїх чоловіків, синів, онуків. Адже ваша стійкість у найважчі хвилини, ваше співчуття, доброта і розуміння завжди допомагають нам, чоловікам, долати всі найважчі випробовування. Саме ви – берегині духовності і традицій народу, саме ви – запорука нездоланності і невмирущості нашої нації, нашої України.
Тож прийміть сьогодні як вияв нашої вдячності за життєвий подвиг найщиріші побажання здоров’я, добра,сонячного настрою на кожен наступний день життя. Зі святом вас, дорогі жінки.
Ярослав СТРУС,
голова депутатської фракції ПП
« Громадський рух «Народний контроль» у міській раді

*  *   *

Від щирого серця вітаємо усіх жінок – працівниць центральної бази виробничого обслуговування, ветеранів праці і тих, хто зараз на заслуженому відпочинку та усіх бориславок із світлим і радісним днем 8 Березня – першим весняним святом. Без вас, дорогі жінки, не було б у житті світла, любові і тепла. Нехай ваше життя завжди наповнюється достатком та здоров’ям, а жіночість, чарівність та душевне тепло зігрівають усіх рідних та близьких, примножуючи радість і добробут у ваших оселях. Тож нехай це свято дарує вам ніжність, красу, нехай ваша життєва дорога буде встелена квітами вдячності за життєвий подвиг, а кожен день дарує тільки радісні емоції. Зі святом вас, дорогі жінки! Щастя вам, добробуту, миру та злагоди в родинах і світла у ваших серцях!
Олександр ШМІДТ,
начальник Бориславської центральної бази виробничого обслуговування;
Юліана ДМИТРУШ,
голова профкому

*   *   *

Від щирого серця вітаємо усіх працівниць медустанов міста, усіх бориславок із першим весняним святом – 8 Березням, Міжнародним днем прав жінок та миру. Шановні наші берегині, неможливо уявити життя без ваших чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Мати, дружина, кохана – першопочаток життя, що супроводжує нас від найпершого і до останнього подиху. І коли кажемо, що краса рятує світ, то це саме ваша краса і висока духовність. Ви є надійними берегинями і кожної родини, і всього нашого народу.
То ж сьогодні від імені чоловічої половини нашого колективу щиро бажаємо вам великого жіночого щастя, любові і добра, щоб збувалися усі найзаповітніші мрії, щоб ваша життєва дорога завжди була встелена весняними квітами і нашою шаною та вдячністю. Зі святом вас, дорогі наші жінки!
Віталій ГОЛОВЧАК,
головний лікар центральної міської лікарні;
Микола СТАНЬКО,
голова профспілкового комітету

*   *   *

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято 8 Березня – Міжнародний жіночий день. Цей день несе у світ ніжність та красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, кохання – пов’язане з жінкою. Саме ви, дорогі жінки, створюєте та плекаєте добробут не лише у своєму домі, своїй сім’ї, а й на підприємстві. Все прекрасне у цьому житті пов’язане з вами. Ви прикрашаєте наші дні радістю, ніжністю, красою та любов’ю. Напередодні прекрасного весняного свята вітаємо усіх нафтовичок нашого підприємства, трудівниць, які перебувають на заслуженому відпочинку, а також усіх жінок нашого міста та селища. Від щирого серця бажаємо вам затишку у ваших домівках, тепла у серці, здоров’я, краси, любові та жіночого щастя. Нехай вам посміхаються перші весняні квіти, надія на краще життя ніколи не полишає вас, а чоловіки дарують вам свою любов та тепло. Кохайте і будьте коханими!
Ігор МИХАЙЛИШИН,
начальник НГВУ «Бориславнафтогаз», член виконкому міської ради.
Михайло ДРАБЧУК,
голова профкому

*   *   *

Від усього серця вітаю прекрасну половину Бориславської нафтової компанії, ветеранів і тих хто зараз на заслуженому відпочинку а також усіх жінок Борислава із святом краси та ніжності – Міжнародним днем жінки – 8 Березня. Дякую вам за ту невтомну працю і зичу кожній із вас великого щастя, міцного здоров’я, весняного настрою, море квітів, щедрого достатку, благополуччя та всіх земних благ. Щоб кожен день для вас був сонячним, радісним і неповторним. Нехай у ваших домівках панують взаєморозуміння, мир і злагода, у серцях – добро, любов, шана й повага, а від чоловічої половини ви отримували увагу та поклоніння. Усіх вам гараздів на роботі і вдома і хай вас ніколи не полишають віра, надія, любов, а Господь та Матінка Божа охороняють вас. Кохайте і будьте коханими!
Юрій ШКЛЯР,
генеральний директор СП «Бориславська нафтова компанія»

*   *   *

З нагоди прекрасного весняного свята – 8 Березня надсилаю найщиріші вітання працівницям ДКП «Бориславтеплоенерго» та усім представницям прекрасної статі м. Борислава!
У цей день висловлюю вам, шановні жінки, свою повагу та визнання. Ви – головне багатство нашого міста, його душа та майбутнє. Вам притаманні внутрішня краса, стійкість та чарівність. У найскладніших ситуаціях ви зберігаєте життєвий оптимізм, при цьому залишаєтеся берегинями домашнього вогнища та родинних цінностей.
Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує вам міцне здоров’я, красу та ніжність. Бажаю вам сонячного настрою, добра, миру вашим родинам. Хай збудуться всі ваші найзаповітніші мрії! Будьте завжди коханими та щасливими!
Богдан ДУБАС,
директор КП «Бориславтеплоенерго»

*   *   *

Шановні представниці прекрасної половини людства! Дорогі жінки!
Здавна повелося, що жінка в сім’ї – берегиня. Незважаючи на будь-які труднощі, ви народжуєте дітей, кохаєте чоловіків, дбаєте про добробут і красу в своїй оселі.
У цей весняний день, зичимо вам міцного здоров’я, терпіння, сили та здійснення мрій. Нехай надійною опорою для вас буде родина та близькі люди, а цей весняний день завжди дарує вам тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму, кохайте та будьте коханими!
Зі святом весни, краси та любові вас!
Олег ХЕМИЧ,
директор Бориславського медичного коледжу;
Ігор ПЕТРІВ,
голова профспілкового комітету

*   *   *

Щиро вітаю зі святом краси та ніжності, перших весняних квітів та лагідних посмішок – Днем 8 Березня усіх жінок Бориславського РЕМ та ВЕП.
8 Березня – свято, яке приносить тепло перших променів весняного сонця, символізуючи життєдайне оновлення природи, вінцем якої є людство, а жінки були й залишаться його кращою половиною.
Дорогі жінки – матері, бабусі, дружини, сестри, доньки та всі дівчата! Виконуючи своє земне призначення, ви народжуєте і виховуєте дітей, продовжуєте кращі традиції роду, оберігаєте домашнє вогнище від негод і бід. Ми вдячні вам за працелюбність, лагідність, за вашу старанність у будь-якій роботі. Бажаю вам, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, а й повсякчас, було сонячно і затишно.
Зі святом вас!
Юрій КОСАР,
начальник Бориславського РЕМ

*   *   *

Сердечно вітаємо працівниць та жінок-ветеранів виробництва зі святом весни, любові та краси – Міжнародним днем жінок!
Жіноча душа – ніжна, як колискова пісня, тендітна, як перший пролісок, щедра, як весняне сонце, та вірна, як лебедина любов. Нехай вам завжди усміхається доля, життя дарує незабутні яскраві моменти, а ваша домівка повниться квітами, веселим сміхом та словами щирої вдячності.
Від щирого серця бажаємо вам кохання, злагоди та надійного чоловічого плеча. Залишайтеся такими ж чарівними та прикрашайте наше місто своїми незрівняними усмішками.
Зі святом вас!
Андрій КОСТІВ,
начальник Бориславського виробництва Долинського ГПЗ;
Ігор ТАРНОВЕЦЬКИЙ,
голова профкому

Шановні жінки нашого древнього Борислава.
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру. Це світле весняне свято нагадує усім нам, чоловікам, наскільки важливою є в нашому повсякденному житті роль жінки – матері, дружини, берегині родинного вогнища, високих духовних традицій нашого народу. В найважчі періоди нашої історії нарівні з чоловіками боролися за свободу рідної землі тисячі і тисячі героїнь, надихаючи своєю стійкістю і незламністю духу. Так було в часи громадянської війни у двадцяті роки минулого століття, так було в часи боротьби УПА, так було і під час Революції Гідності на столичному Майдані та й сьогодні на сході країни, де точиться кривава битва з російським агресором.
Тож від імені депутатської фракції Радикальної партії у міській раді сердечно вітаю усіх жінок нашого міста та селища Східниці із їхнім весняним святом, бажаю здоров’я, любові, родинного затишку і море квітів як символ нашої вдячності за їхній життєвий подвиг.
Віктор РУДНЄВ,
голова депутатської фракції Радикальної партії у міській раді

*   *   *

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня! Цей день несе у світ ніжність і красу! Жінка – це тепло душі і рідної домівки, тепло рук і сонячних променів.
Виконуючи безліч професійних обов’язків, невимушено долаючи кар’єрні сходинки, жінки встигають мати бездоганний вигляд, бути лагідними мамами, вірними дружинами, справжніми хранительками домашнього вогнища. Жінка – споконвічне натхнення поетів і музикантів, джерело енергії і зміст багатьох мрій та сподівань.
Напередодні свята весни і любові ніжність переповнює природу і наші серця, а відверті вуста вітають жінку. Тож зі святом вас! Нехай вам посміхаються перші квіти, а надія на краще життя ніколи не полишає. Сімейного вам тепла, добра, домашнього затишку, міцного здоров’я, успіхів у роботі та здійснення усіх бажань!
Ірина ОРШАК,
в. о. начальника ДКП «ЖЕК № 3»

*    *   *

Щиро вітаю зі святом 8 Березня – Міжнародним днем прав жінок та миру багаточисельний жіночий колектив нашого ВАТ «Бориславська швейна фабрика «Спецодяг». Так ведеться, що швейна справа потребує саме жіночих рук. І завдяки професійному досвіду, вмінню та бажанню наших працівниць підприємство втрималося на плаву у найскладніші часи і зараз працює більш-менш стабільно. За це їм велика подяка і найкращі побажання з нагоди свята.
Від усього серця бажаю, дорогі жінки, щоб це весняне свято подарувало вам і вашим родинам багато світла і радості, гарний настрій, міцне здоров’я, достаток і злагоду в сім’ях.
Щоб здійснилися ваші найзаповітніші бажання, щоб кожен день був щедрим на приємні несподіванки. Усіх вам гараздів на роботі і вдома і нехай ніколи не полишає вас віра, надія і любов.
Анатолій КУЗЬМУК,
голова правління ВАТ «Бориславська швейна фабрика «Спецодяг»

*   *   *

Шановні мешканки нашого міста! Дорогі жінки!
За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. В цьому є певна закономірність, бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.
Нехай щодня доля буде до вас привітною, життя дарує незабутні миттєвості та грає всіма барвами веселки, а рідні і близькі люди створюють навколо вас ауру добра, поваги і взаєморозуміння. Здоров’я вам, натхнення, кохання, гарного настрою, удачі та здійснення мрій.
Зі святом весни! Гарного і святкового настрою вам, жінки!
Любов ГОЛУБІЦЬКА,
директор КП «Зелений світ», депутат міської ради

*   *   *

Восьме Березня – це справді дуже світле і радісне свято. Адже маємо ще один привід висловити свою пошану і любов нашим жінкам, яких справедливо називають кращою половиною людства. Адже все найсвітліше, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою – матір’ю, дружиною, коханою. Тільки завдяки їхній життєвій силі, насназі, довготерпінню з року в рік примножується людський рід на землі, від покоління до покоління передаються традиції і найкращі якості нашої нації, нашого народу.
Тож від щирого серця вітаю весь жіночий колектив нашого підприємства ТзОВ «Інтерсинтез», а також усіх бориславчанок та східничанок із першим святом весни. Нехай цей день принесе у ваші оселі радість і надію, достаток і благополуччя, упевненість у завтрашньому дні. Зі святом вас, дорогі жінки!
Михайло СТАРЧЕВСЬКИЙ,
директор ТзОВ «Інтерсинтез»

*   *   *

Найщиріші привітання з нагоди чудового свята весни, любові та краси – 8 Березня надсилаю усім жінкам нашого міста!
Все найсвітліше, що є у нашому житті, – весна, радість, щастя, кохання пов’язане з жінкою – берегинею людського роду. Спасибі вам за життєдайну силу, бо ви самі і є джерелом та наснагою життя, його красою.
Бажаю вам міцного здоров’я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у вашому домі панують спокій та добробут, а ваші серця будуть зігріті теплом і повагою рідних, близьких людей. Зі святом весни вас!
Кароль БОРИСЛАВСЬКИЙ,
директор МПП «Бескид»

*   *   *

Дорогі жінки! Прекрасні та чарівні мешканки м. Борислава! Щиро вітаю вас зі святом весни, краси, святом оновлення та кохання – 8 Березня!
Добрі й ласкаві, сильні й ранимі, тендітні й хоробрі. Ви – найкращий витвір світу, його чарівність, краса та мудрість! Чим би він був без вас: ніжних матерів, любих сестер, коханих дружин, милих дочок та онучок, турботливих бабусь, що бережуть усю мудрість людства? Щедрість ваших душ зігріває, краса – захоплює, сила духу – вселяє віру в те, що світ буде врятований. Від усієї душі бажаю вам сонячних посмішок, краси, сили, добра, любові, ласки, доброї долі, щастя та благополуччя! Зі святом весни, краси і тепла!
Олексій ШИЙКО,
директор МПП «Борислав-Комфорт»

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.