РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БОРИСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Про заборону застосування піротехнічних виробів на території м. Борислава
від 28 грудня 2016 року
№316

Враховуючи складну ситуацію, що склалась в державі, з проведенням антитерористичної операції та з метою забезпечення сприятливих умов для реабілітації та лікування осіб, які брали участь в АТО, покращення психологічного стану громадян міста керуючись п. 1. ч. а ст. 30, ст. 38, ст. 40, ч. 6 ст. 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», та враховуючи вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 03. 08. 2011 р. № 839 «Про затвердження Технічного регламенту піротехнічних виробів», наказу Міністерства внутрішніх справ України від 23. 12. 2003 р. № 1649 «Про затвердження Тимчасових правил обігу в Україні побутових піротехнічних виробів» та беручи до уваги доручення міського голови від 26 грудня 2016року № 49 виконавчий комітет міської ради
В И Р І Ш И В:
1. Заборонити застосування та продаж піротехнічних виробів (петард, феєрверків, салютів тощо) суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері, ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення, а також іншим юридичним і фізичним особам в межах території м. Борислава.
2. Бориславському відділенню поліції Дрогобицького відділу поліції ГУ НП України у Львівській області забезпечити жорсткий контроль за забороною застосування та продажем піротехнічних виробів на території міста.
3. Відділу внутрішньої політики міської ради оприлюднити це рішення на офіційному сайті Бориславської міської ради та висвітлити в засобах масової інформації .
4. Відділу економіки та торгівлі міської ради провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, громадського харчування, побутового, торговельного та іншого призначення, що розташовані в межах території м. Борислава, щодо беззаперечного дотримання та виконання цього рішення.
5. Відділу гуманітарної політики міської ради провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівниками розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного призначення, що розташовані в межах території м. Борислава, щодо беззаперечного дотримання та виконання цього рішення.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Едуарда Бриня.

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.