ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Від щирого серця вітаю від імені міської ради, виконавчого комітету та від себе особисто колектив відділу житлово-комунального господарства та будівництва міської ради, усіх працівників наших комунальних підприємств – «Еко-місто», «Бориславтеплоенерго», «Бориславводоканал», «Бориславсвітло», «Зелений світ», МПП «Борислав-Комфорт», «Бескид», ДКП «ЖЕК № 3», а також працівників комунальних підприємств Східниці із їхнім професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.
Комунальна сфера – це сфера повсякденного настрою. Адже саме підприємства, які подають воду, тепло, забезпечують догляд житла у межах своєї компетенції, чистоту й ремонти шляхів у місті, надають інші послуги – і є службами відповідного настрою.
У непростій ситуації на сьогодні комунальна сфера нашого міста. І ці проблеми нагромаджувалися не один рік, і не одне десятиліття, але ми стараємося їх вирішувати. Тому в таких складних умовах по-особливому сприймається самовіддана праця комунальників, їхнє щире бажання зробити наше місто ще кращим, ще сучаснішим, де б людям жилося комфортно, тепло, затишно і радісно.
То ж з нагоди вашого професійного свята, шановні комунальники, бажаю вам міцного здоров’я, любові, добра, достатку, особистого щастя, благополуччя та злагоди в родинах, сонячного настрою на повсякдень, успіхів у вашій такій потрібній для всієї громади й кожного бориславця роботі. Господнього вам благословення та опіки Матінки Божої!

Ігор ЯВОРСЬКИЙ,
Бориславський міський голова

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.