Із наради комунальників

MiskRada2-300x300

На традиційній щопонеділковій нараді комунальників, яку проводив перший заступник міського голови Едуард Бринь, атмосфера була доволі напруженою. Після нетривалої відпустки він з новими силами та завзяттям взявся за роботу і керівники комунальних підприємств знову відчули міцну керівну хватку профільного заступника.
Першим звітував начальник відділу економіки та торгівлі Бориславської міської ради Лев Попель. Він знову, як і минулого тижня, доповів про звернення від бориславських пенсіонерів, які нарікали на відмову водіїв місцевих маршруток брати їх до автобуса. Представника перевізників з певних причин не було на нараді, тому йому про порушення повідомлять в особистому порядку та сподіваються на його оперативне втручання і ефективне вирішення проблеми. Адже повторні подання подібних заяв викликають сумніви стосовно виконання попередніх домовленостей про проведення роз’яснювальних робіт із водіями на тему пільговиків.
Як зауважив пан Едуард, далі так продовжуватись не може і винні мають бути покарані, а правила перевезення повинні бути усталеними і доведеними до відома мешканців нашого міста для уникнення подібних конфліктних ситуацій у майбутньому.
Ще одне зауваження у сторону водіїв було адресовано від депутата міської ради Андрія Бігея. Він і раніше звертав увагу представника перевізників на те, що їхні водії на кінцевій зупинці біля ЗОШ №5 влаштували собі своєрідний пункт відпочинку. Та все було б нормально, якби там після них не залишались гори сміття і специфічні аромати від імпровізованого туалету. Депутат уже давно просив перевізників організувати прибирання самими водіями і хоча б якось облаштувати там для них місце відпочинку, але як зауважив пан Андрій, і досі нічого не зроблено.
Незадоволеним залишився перший заступник і станом справ на КП “Бориславводоканал”, особливо дізнавшись про досі невідремонтований двигун одного із насосів на водонасосній станції Рибник. Директор підприємства Ярослав Лопушанський доповів про те, що така ситуація пов’язана із низкою паперових та фінансових проблем, які значно затягують початок ремонтних робіт.
Звернув увагу пан Едуард також на поточні справи і пожурив пана Ярослава за те, що через велику зайнятість проблемами неробочого двигуна, на його підприємстві появились протерміновані заяви з гарячої лінії і попросив це виправити до кінця робочого тижня.
Запрацювались у передсвятковий період і у КП “Зелений Світ”. Як доповіла керівник підприємства Любов Голубіцька, реагування абсолютно на усі виклики і заявки з гарячої лінії скоро вженуть “Зелений світ” у борги, бо за значну більшість виконаних робіт їм ще досі не заплатили.
Такий брак коштів призвів до того, що нові об’єми робіт працівникам підприємства приходиться виконувати “по жебрах” – де дають пальне для техніки там і працюють.
Як заявила пані Люба, якщо так піде і далі, то у підприємства появляться борги вже й по заробітній платі, чого вона допускати аж ніяк не хоче, адже добре пам’ятає тяжкі процеси виходу КП із боргової ями.
Керівник “Зеленого світу” попросила поставитись із розумінням до її проблеми і допомогти у її вирішенні.
Та були на нараді і втішні новини – КП “ЕКО-Місто” розпочало ремонті роботи на дорогах міста. Сприятлива погода, наявність відповідної техніки та завзяття працівників уже приносить свої результати. Минулого тижня на вулицях Данила Галицького та Адама Міцькевича зрізали верхній шар асфальту і готують його до перекриття новим. Якщо робота і далі ітиме такими темпами, то до свят роботи планують завершити.
Також усі комунальні підприємства далі продовжують підготовку та прибирання міста до Великодніх свят, адже хочеться зустріти одне з найвеличніших християнських свят у чистоті та без зайвих турбот.

Анна САГАН

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.