Молодь для міста

Весна пройшла половину свого шляху і вже цієї неділі вона звеселить нас чудовою звісткою про Христове Воскресіння. До цього величного свята усі християни світу готуються ретельно і стараються зробити усе навколо себе чистим та ошатним. Не став винятком і наш бориславський парк.
Уже майже цілий місяць щоденно у парку невтомно працюють – зрізають та кронують дерева, доглядають молоді саджанці дерев, прибирають торішнє листя, висаджують нові квіти, прибирають сміття. Та який парк без місць відпочинку, а саме лавок.
Завдяки активним членам громадської організації «Наш дім – Борислав» у нашому парку тепер появились одинадцять нових лавочок. Більшість із них розташовані на алеї, яка іде від озера до воріт перед будівлею НГВУ «Бориславнафтогаз». Дві нові «виросли» біля озера поблизу альтанок. Також активісти оглянули і ті лавки, які вони зробили ще минулого року, і деякі з них підремонтували та привели до належного вигляду.
Усі підготовчі та монтажні роботи виконували Богдан Гірчак, Ігор Шуст, Андрій Ліщинський, Іван Хомин, Мар’ян Лесюк та Віктор Сєдов.
Також хлопці дуже вдячні за допомогу ГО «Народний контроль», директору парку Ігорю Сагану та усім небайдужим мешканцям міста, які охоче долучилися до роботи.
Як розповіли хлопці, у них є й інші плани не лише стосовно благоустрою парку, а й деяких робіт у місті. Поки вони їх не відкривають, адже хочуть зробити і потішити місто, а не лише пообіцяти.

Анна САГАН

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF
Ви можете Залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити коментарі


Нафтовик Борислава.